Παρί Σεν Ζερμέν: Καταγγελία για αδήλωτη εργασία

Παρί Σεν Ζερμέν: Καταγγελία για αδήλωτη εργασία

Νέος εξωαγωνιστικός πονοκέφαλος για την Παρί καθώς η γαλλική δικαιοσύνη ερευνά καταγγελία για αδήλωτη εργασία

kelaifi
Δεν μπορεί να βρει την ηρεμία της η Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ημέρες πριν τους κρίσιμους αγώνες με τη Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Από τη μια ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ που είναι αμφίβολος για τα ματς με τους Βαυαρούς κι από την άλλη το νέο εξωαγωνιστικό πρόβλημα που προέκυψε.

Πρόβλημα που έχει να κάνει με την επίσημη καταγγελία εις βάρου του προέδρου Νάσερ Αλ Κελαϊφί , αλλά και του συλλόγου για αδήλωτη εργασία.

Η καταγγελία, την οποία αποκάλύψε η Equipe, έγινε από τον Τυνήσιο επιχειρηματία Χισάμ Μπουαζίλα, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν αυτός που βοήθησε το 2011 τον Αλ Κελαϊφί να εγκατασταθεί στο Παρίσι και μέχρι το 2018 τον βοηθούσε σε διάφορα ζητήματα που αφορούσαν τον σύλλογο, αλλά και στις συμφωνίες που έκλεινε για το beIN Sports (ο αθλητικός βραχίονας του Al Jazeera).

Στην καταγγελία, που επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Παρισιού, ο Μπουαζίλα ισχυρίζεται ότι όλα αυτά τα χρόνια που εργαζόταν ως σύμβουλος του προέδρου της Παρί, έλαβε μόνο μία φορά χρήματα κι αυτό παράτυπα καθώς πληρώθηκε μέσω μίας ακαδημία τένις της Ντόχα με τη σύμβαση του να αναφέρει ότι πληρώνεται ως καθηγητής τένις!

Οι δικαστικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η καταγγελία έγινε στα τέλη του περασμένου χρόνου κι ότι από τις 16 Ιανουαρίου έχει ανοίξει ο σχετικός φάκελος, ενώ στο πρώτο σχόλιο της η Παρί ανέφερε πως «ο Μπουαζίλα δεν έχει εργαστεί ποτέ για τον σύλλογο ή το beIn» συμπληρώνοντας πως «δεν θα ασχοληθεί με άτομα που εμπορεύονται την παραπληροφόρηση και θέλουν να χειραγωγήσουν τα ΜΜΕ».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Οι κυβερνήσεις ολοκληρώνουν τον θεσμικό κύκλο, ο λαός ψηφίζει αντιπροσώπους, όχι απεργούς

Φόβους για «χιλιάδες νεκρά παιδιά» σε Τουρκία και Συρία εκφράζει η UNICEF

Στο ΣτΕ 18  Δραματικές Σχολές κατά τις εξομοίωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης