«Έκρηξη» Μάρεϊ για το Σακραμέντο, νίκη των Καβαλίερς στη Γουάσινγκτον

«Έκρηξη» Μάρεϊ για το Σακραμέντο, νίκη των Καβαλίερς στη Γουάσινγκτον

Οι Σακραμέντο Κινγκς πέρασαν εύκολα από το Χιούστον ενώ και οι Καβαλίερς δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους Γουίζαρντς εκτός έδρας

s3-basket
ΡΟΚΕΤΣ - ΚΙΝΓΚΣ 120-140

Με τον Κίγκαν Μάρεϊ να σκοράρει ακατάπαυστα έξω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων οι Σακραμέντο Κινγκς πρόσθεσαν άλλη μια νίκη στο φετινό τους «σακούλι» κερδίζοντας τους Ρόκετς εκτός έδρας με 140-120. Συγκεκριμένα είχε 30 πόντους με 3/5 δίποντα, 8/12 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 33 λεπτά. Ο Σαμπόνις είχε 17 πόντους, 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ο Μονκ πρόσθεσε 20 πόντους, ενώ από 16 πόντους πέτυχαν οι Φοξ και Χουέρτερ. Για τους γηπεδούχους Ρόκετς ο Γκριν σταμάτησε στους 27 πόντους.
Sacramento Kings vs Houston Rockets Full Game Highlights | Feb 6 | 2023 NBA Season

ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ - ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ 91-114

Με τριάδα-όνειρο, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν δυσκολεύτηκαν να περάσουν από την έδρα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς κερδίζοντας στο ρελαντί με 114-91. Η ομάδα του Οχάιο στηρίχθηκε στους Γκάρλαντ (23π.), Άλεν (23π.) και Μίτσελ (21π.) οι οποίοι και έκαναν την διαφορά στο ματς. Στον αντίποδα οι Γουίζαρντς είχαν σημαντικές απουσίες καθώς ήταν εκτός ματς οι τραυματίες Κάιλ Κούζμα και Μπράντλεϊ Μπιλ. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ άλλους 15 πόντους είχε ο Μπάρτον ερχόμενος από τον πάγκο.
Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Full Game Highlights | Feb 6 | 2023 NBA Season
Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης