Βίντεο: Βολές, τεχνική ποινή και απίστευτη ανατροπή - Τα 8 πιο χαοτικά δευτερόλεπτα σε αγώνα NCAA

Βίντεο: Βολές, τεχνική ποινή και απίστευτη ανατροπή - Τα 8 πιο χαοτικά δευτερόλεπτα σε αγώνα NCAA

Αδιανόητη τροπή σε αγώνα της δυτικής περιφέρειας σε κολλεγιακό πρωτάθλη

Peperdine
Όταν βλέπεις το 94-93 ως τελικό σκορ σε έναν αγώνα μπάσκετ, το οποίο προέκυψε μετά το τέλος της 2ης παράτασης, αντιλαβάνεσαι εύκολα ότι έγινε μια μεγάλη μάχη..

Ωστόσο πιστέψτε μας αυτά που συνέβησαν στο «Firestone Fieldhouse», έδρα της ομάδας του κολεγίου Pepperdine στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια δεν μπορεί να τα διανοηθεί ο οποιοσδήποτε (μπασκετικός ή μη) νους.

Ο αγώνας των Pepperdine Waves με τους Portland Pilots οδηγήθηκε στη 2η παράταση με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη νίκη στα χέρια τους.



Το μεγάλο τους αστέρι Τάιλερ Ρόμπερτς με δύο βολές διαμόρφωσε το 87-92 ενώ απέμεναν 21 δευτερόλεπτα για το φινάλε.

Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι αστόχησαν στη γρήγορη επίθεση που έκαναν, αλλά το Πόρτλαντ έκανε λάθος και στα 12.7 πριν το τέλος μείωσε σε 89-92 για γίνει φάουλ στον Ρόμπερτσον στα 8.4 πριν το τέλος...

Ο τελευταίος όμως αστόχησε και στις δύο βολές με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 1.3 πριν το τέλος με τον Γιουν ο οποίος κέρδισε και το φάουλ (!!!) από τον Νορβηγό σέντερ των φιλοξενούμενων Κρίστιαν Σγιόλουντ! Κι αν μέχρι τώρα αυτό το σενάριο το έχετε ξαναδεί σε κάποιο αγώνα, πιστέψε μας η συνέχεια είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Ο Γιουν αστόχησε στη βολή, το 91-92 παρέμεινε με τον Σγιόλουντ να παίρνει το ριμπάουντ και το φάουλ από τον Τζάλεν Πίτρε των γηπεδούχων, αλλά ο Νορβηγός έριξε και μια αγκωνιά στον αντίπαλο του κάτι που είδαν οι δαιτητές μέσω του βίντεο χρεώνοντας τον με τεχνική ποινή.

Έτσι λοιπόν έδωσαν αρχικά βολές στον Σγιόλουντ και μετά νέες βολές στους γηπεδούχους με μόλις 0.6 δευτερόλεπτα να απομένουν.

Ο Σγιόλουντ όμως με πέντε φάουλ αποβλήθηκε και τις δικές του βολές εκτέλεσε ο Τζακ Πέρι, ο οποίος ευστόχησε στην πρώτη και αστόχησε στη δεύτερη διαμορφώνοντας το 91-93.

Ωστόσο ο Χιούστον Μάλετ που εκτέλεσε τις βολές της τεχνικής ποινής, ευστόχησε κι αυτός μόνο στην πρώτη με το σκορ να είναι 92-93 και τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και μόλις 0.6 του δευτερόλεπτου...

Κι όμως αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός για μια πάσα στον Τζέβον Πόρτερ ο οποίος πέταξε τη μπάλα κι αυτή με... σαδιστικό τρόπο κατέληξε στο καλάθι για το απίστευτο 94-93 που πανηγυρίστηκε κάτι παραπάνω από έξαλλα...

Δείτε το βίντεο με τα τελευταία 8 δραματικά δευτερόλεπτα που έμοιαζαν με... αιώνα.

the most bizarre college basketball ending of the year



Ειδήσεις σήμερα:

Μετατοπίστηκε κατά τρία μέτρα η αραβική τεκτονική πλάκα και η Τουρκία μετακινήθηκε... νοτιοδυτικά

Αποστολή στο Τόκιο: Τα ραντεβού του Μητσοτάκη και οι Ιάπωνες επενδυτές που επιστρέφουν

Σακίρα: Τα αδιάκοπα πάρτι της ποπ σταρ ίσως «διώξουν» τους γονείς του Πικέ από το δίπλα σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης