Ντέρμπι σωτηρίας και playoffs στη Λιβαδειά

Ντέρμπι σωτηρίας και playoffs στη Λιβαδειά

Με τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Βόλο θα συνεχιστεί καιρού επιτρέποντος η 21η αγωνιστική στην Super League (εκκρεμεί το Ατρόμητος – ΑΕΚ). Ένα σημαντικό ματς τόσο για την μάχη της σωτηρίας, όσο και σε αυτή της εξάδας

levadeiakos_volos
Με τον φόβο πιθανής διακοπής λόγω της κακοκαιρίας Barbara να υπάρχει και να είναι και δικαιολογημένος, σήμερα Δευτέρα οι Λεβαδειακός και Βόλος θα αναμετρηθούν για την 21η αγωνιστική στην Super League. Ένα παιχνίδι που κανονικά θα έκλεινε την συγκεκριμένη αγωνιστική, ωστόσο από την στιγμή που εκκρεμεί το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ που δεν διεξήχθη λόγω των δοκαριών ουσιαστικά είναι το προτελευταίο.

Στην Λιβαδειά οι δύο ομάδες θα παλέψουν τόσο για την σωτηρία τους, όσο και για την μάχη της εξάδας. Οι γηπεδούχοι είναι στην 13η θέση με 13 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο για να πάρουν βαθιά ανάσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 6η με 29 και θέλουν με την σειρά τους τη νίκη για να ανέβουν στην 6η.

Στα αγωνιστικά ξεκινώντας από τον Λεβαδειακό, το ντεμπούτο τους με τη φανέλα των Βοιωτών ενδέχεται να κάνουν οι Γκροφ,Παζ και Σαβιέρ, καθώς και τα τρία νέα αποκτήματα των «πράσινων» συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με το Βόλο. Οπου εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους,οι Τόρο, Μάρκοβιτς, Λιάγκας, Σκβάρκα, Μπαχανάκ, Γιαννιώτας, Ντεντάκης και Μπελμόντ.

Η αποστολή των «πράσινων» είναι η εξής: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Σαβιέρ, Παζ.

Στον αντίποδα με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παίξει ο Βόλος στη Λιβαδειά, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαριέντος, Οζέγκοβιτς αλλά και ο «νέος» Κάτσε. Αντίθετα για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο ο Κώστας Μπράτσος υπολογίζει στον χαφ και «κάπτεν» Τσοκάνη, μια και ο 31χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε εσχάτως αρκετά από έναν τραυματισμό.

Η αποστολή του Βόλου είναι η εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21Η)

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Κλείσιμο
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός – Αρης 1-0

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0

Ατρόμητος – ΑΕΚ ΑΝΑΒΟΛΗ

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός – Βόλος (16.00, Novasports Prime)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 21 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 48

2. A.E.K. 47

3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 43

4. Π.Α.Ο.Κ. 43

5. ΑΡΗΣ 31

6. ΒΟΛΟΣ 29

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 25

8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 24

9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 22

10. Ο.Φ.Η. 20

11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 20

12.ΙΩΝΙΚΟΣ 14

13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13

14. ΛΑΜΙΑ 12

*ΑΕΚ, Ατρόμητος, Βόλος και Λεβαδειακός έχουν ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22Η)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός (20.00)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Βόλος – Ατρόμητος (16.00)

Αρης – Παναθηναϊκός (20.00)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Λαμία – ΟΦΗ (17.00)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (18.00)

ΑΕΚ – Λεβαδειακός (18.30)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (21.00)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης