Bundesliga, Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 2-4: Tεσσάρα και επιστροφή στην κορυφή

Bundesliga, Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 2-4: Tεσσάρα και επιστροφή στην κορυφή

Επιτέλους νίκη για τη Μπάγερν στο 2023, με τους Βαυαρούς να εκμεταλλεύονται ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος για να επικρατήσουν με 4-2 της Βόλφσμπουργκ και να επιστρέψουν στην κορυφή

bayren
Οι ισοπαλίες στο πρωτάθλημα διαδέχονταν η μια την άλλη, σε μια πιστοποίηση πως η Μπάγερν αδυνατούσε να ξεφύγει από αυτή την περίοδο ντεφορμαρίσματος που την κυνηγά από την επανεκκίνηση της Bundesliga. Απέναντι στη Βόλφσμπουργκ ωστόσο, οι Βαυαροί θυμήθηκαν ξανά τον παλιό τους εαυτό... έστω και για ένα ημίχρονο!

Αφού καθάρισαν τον αγώνα με τρία γκολ από το πρώτο μέρος, οι παίκτες του Νάγκελσμαν φρόντισαν να μην πληρώσουν την αποβολή του Κίμιχ στο 54΄και επικράτησαν με το χορταστικό 4-2 για να επιστρέψουν μόνοι στην κορυφή.

Musiala with a Brilliant Solo! | VfL Wolfsburg - FC Bayern München 2-4 | MD 19 – Bundesliga 22/23


Το ξεκίνημα μάλιστα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τους Βαυαρούς, με τον Κομάν να παίρνει το... όπλο του και να σκοράρει δυο φορές μέσα στο πρώτο τέταρτο! Αρχικά στο 9΄νίκησε από μακρινή απόσταση τον αντίπαλο κίπερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ με όμορφο τελείωμα έπειτα από ακόμα μια ασίστ του φορμαρισμένου Κανσέλο.

Ακόμα και με το 2-0 ωστόσο, οι Βαυαρικές μηχανές δεν σταμάτησαν, με αποτέλεσμα ο Μίλερ να φτάσει στο 3-0 με κεφαλιά (19΄) πριν καν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο. Η Βόλφσμπουργκ αναγκαστικά έπρεπε να πάρει περισσότερα ρίσκα, απείλησε στα λεπτά που ακολούθησαν και τελικά βρήκε το γκολ στο 44΄με σκόρερ τον Καμίνσκι για να κρατήσει ένα ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Κλείσιμο
Η αποβολή του Κίμιχ μάλιστα στο 54΄αναπτέρωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό των Λύκων, οι οποίοι όμως προσγειώθηκαν απότομα στο 73΄από τον Μουσιάλα που έγραψε το 4-1. Από εκεί κι έπειτα βέβαια η Μπάγερν σαν να... παραχαλάρωσε, επιτρέποντας στη Βόλφσμπουργκ να ελπίζει. Σαν αποτέλεσμα ο Σβάνμπεργκ να μειώσει σε 4-2 στο 81΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα το VAR έσωσε τους Βαυαρούς από... καρδιοχτύπια ακυρώνοντας το γκολ του Γκέρχαρντ για φάουλ πάνω στον Γκορέτσκα.


Κι αφού η Μπάγερν... γλίτωσε από περιττές περιπέτειες, τελικά κατάφερε να σφραγίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το 2023, επιστρέφοντας στην κορυφή και το +1 από την απειλητική Ουνιόν.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ζόμερ, Κανσέλο, Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Γκορέτζκα, Κίμιχ, Μουσιάλα, Κομάν (55΄Γκνάμπρι), Σανέ (61΄Τελ), Μίλερ (61΄Στάνισιτς)


Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Ποιες περιοχές «χτυπά» η Μπάρμπαρα

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Επί ποδός οι αρχές για τον χιονιά

Χιονίζει στον Βόλο και στο Πήλιο - Απαγορευτικό απόπλου για Σποράδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης