Super League 1, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι

Super League 1, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στην λευκή ισοπαλία παρόλο που το ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολλές φάσεις κι από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες που είναι στο -5 από την κορυφή

paok-osfp-m2
Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μένουν, ελέω του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, στο 0-0 και να βλέπουν την απόσταση από τον Παναθηναϊκό να μεγαλώνει στο -5.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα 

Οι επιλογές των Λουτσέσκου-Μίτσελ
Ο Τιάγκο Ντάντας εξαργύρωσε την πολύ καλή εμφάνιση του στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου σημείωσε δύο γκολ, παίρνοντας φανέλα βασικού για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GOAL (@goalglobal)


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κλείσιμο
Κάτω από τα δοκάρια ο Κοτάρσκι με τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες να αποτελούν την αμυντική τετράδα.
Στον άξονα επέστρεψε ο Αουγκούστο με παρτενέρ τον Ντάντας, ενώ μεσοεπιθετικά οι επιλογές του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν οι γνωστές, με Άντρια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μίτσελ, επίσης, δεν έκανε καμία έκπληξη και παράταξε τον Ολυμπιακό με την 11άδα που είχε εκτιμηθεί πως θα βάλει εδώ και μέρες. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, στο κέντρο με Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ και τριάδα με Μπιέλ, Μασούρα και Χάμες πίσω από τον φορ Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ-Πασχαλάκης 0-0
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε στην Τούμπα με ερυθρόλευκα γάντια και ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στο… μονότερμα του ΠΑΟΚ από το 1ο μέχρι και το 20ο λεπτό.

Η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε πέντε αποκρούσεις του Έλληνα γκολκίπερ στα πρώτα 45 λεπτά με τους «ασπρόμαυρους» να μπαίνουν δυνατά στο ντέρμπι και να «πνίγουν» τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο οι 11 ενέργειες τους μέσα στην αντίπαλη περιοχή δεν βρήκαν στόχο. Η πρώτη μεγάλη φάση καταγράφηκε με το… καλησπέρα και το δοκάρι του Νάρεϊ, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζίβκοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη, το ίδιο συνέβη με τον Κωνσταντέλια (6’), Κουλιεράκη (17’), Ολιβέιρα (19’), με τον ΠΑΟΚ να είναι μακράν η πιο απειλητική ομάδα στο χορτάρι της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός βρήκε μια φάση χάρη στην κλάση και την ατομική ποιότητα του Χάμες Ροντρίγκες, που με μια σουτάρα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι, αλλά είχε πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά του (Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας) και στην ανάπτυξη, με τις γραμμές του να έχουν μεγάλες αποστάσεις, ολοκληρώνοντας το πρώτο 45λεπτο με όλες κι όλες τρεις ενέργειες μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ανούσια υπεροχή του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε
Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι με το ίδιο σχέδιο, πίεσε κατά βάση από τη δεξιά πλευρά και έψαξε τρόπο να γίνει ακόμα περισσότερο απειλητικός για την άμυνα του Ολυμπιακού, που έδειχνε να πελαγοδρομεί στη φάση του 54ου λεπτού, αλλά τόσο ο Κωνσταντέλιας, όσο και ο Ολιβέιρα δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Μίτσελ έφερε από τον πάγκο τον Κανός, αντί του Μασούρα, ο Λουτσέσκου δεν έκανε κάποια κίνηση, απλώς άλλαξε πλευρά στους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς. Η πρώτη παρέμβαση του Ρουμάνου ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Κουλιεράκη με τον Νάσμπεργκ και λίγο αργότερα έριξε στο ματς τους Σβαμπ (αντί Ντάντας) και Τόμας (αντί Ζίβκοβιτς) για να παίξει με δύο φορ, ενώ και ο Μίτσελ άλλαξε φορ με τον Ελ Αραμπί να αντικαθιστά τον ωσεί παρόντα Μπακαμπού.

Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ από την ασταθή έξοδο του Πασχαλάκη στο 72ο λεπτό, το ίδιο επαναλήφθηκε και τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά όσο λιγόστευε ο χρόνος, λιγόστευαν και οι σωστές προϋποθέσεις για να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, όχι ότι ο Ολυμπιακός είχε τέτοιες βλέψεις, ούτε μπορούσαν οι παίκτες του να γίνουν απειλητικοί στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

MVP: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τις μεγάλες επεμβάσεις του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Τιάγκο Ντάντας.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ρέαμπτσκιουκ και Μασούρας αντιμετώπισαν ουκ ολίγα προβλήματα.

Η ΓΚΑΦΑ: Στο 30’ Κοτάρσκι και Ντάντας έπαιξαν με τη φωτιά, ο Πορτογάλος χαφ έκανε το λάθος, αλλά για καλή του τύχη δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι».

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κρούζλιακ δεν έχασε φάση, χάρισε κάποιες κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες στην προσπάθεια του να κρατήσει τις ισορροπίες. Στη φάση του 91ου λεπτού με τον Σοάρες δεν υπήρξε παράβαση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Αν μια ομάδα δικαιούταν, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε και την συνολική εικόνα στο ντέρμπι, να πάρει τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ. Όμως, οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν στο πολύ καλό πρώτο 45λεπτο τους να μετουσιώσουν σε γκολ τις 11 ενέργειες τους μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, που έφυγε από την Τούμπα με το βαθμό της ισοπαλίας για τον οποίο έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (91’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61’ Κανός), Χάμες (80’ Σαμασέκου), Μπιέλ (80’ Ράμον), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί)

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21Η)
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Ιωνικός – Αρης 1-0


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0
Ατρόμητος – ΑΕΚ ΑΝΑΒΟΛΗ
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
Λεβαδειακός – Βόλος (16.00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 21 ΑΓΩΝΕΣ
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 48
2. A.E.K. 47
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 43
4. Π.Α.Ο.Κ. 43
5. ΑΡΗΣ 31
6. ΒΟΛΟΣ 29
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 25
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 24
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 22
10. Ο.Φ.Η. 20
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 20
12.ΙΩΝΙΚΟΣ 14
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
14. ΛΑΜΙΑ 12
*ΑΕΚ, Ατρόμητος, Βόλος και Λεβαδειακός έχουν ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22Η)
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός (20.00)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
Βόλος – Ατρόμητος (16.00)
Αρης – Παναθηναϊκός (20.00)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου
Λαμία – ΟΦΗ (17.00)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (18.00)
ΑΕΚ – Λεβαδειακός (18.30)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (21.00)

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Μήνυμα του 112 στην Αττική - Τηλεργασία και κλειστά σχολεία αύριο, όλα τα μέτρα

Τραγωδία στην Πάτρα - Πέθανε 5,5 μηνών κοριτσάκι, οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Davis Cup, Τσιτσιπάς - Αντράντε 2-0: Ο Στέφανος σφράγισε την ιστορική άνοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης