Serie A, Σπέτσια - Νάπολι 0-3: «Διπλό» τίτλου με Οσιμέν

Serie A, Σπέτσια - Νάπολι 0-3: «Διπλό» τίτλου με Οσιμέν

Με δύο γκολ του «ιπτάμενου» και ασταμάτητου Βίκτορ Οσιμέν (16 γκολ σε 21 ματς) και 1+1 από τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, η Νάπολι πέρασε άνετα από την έδρα της Σπέτσια

napoli
Ούτε οι εκτός έδρας δοκιμασίες τρομάζουν πια τη Νάπολι στον δρόμο για το πρωτάθλημα! Με το σύνηθες επιθετικό της δίδυμο να... καθαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο (Οσιμέν-Κβαρατσχέλια), η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κέρδισε τελικά άνετα το τρίποντο στην έδρα της Σπέτσια και αποσπάστηκε προσωρινά στο +16 από τη 2η Ίντερ!

Οι Παρτενοπέι κυριάρχησαν από το πρώτο μέρος ψάχνοντας το γκολ που θα απλοποιούσε τη συνέχεια, χωρίς, όμως, να το βρουν μετά από 45 λεπτά αγώνα, απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Νικολάου. Ό,τι δεν έγινε μέχρι την ανάπαυλα, όμως, συνέβη λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 47'. Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έβαλε μπροστά τους Ναπολιτάνους, φτάνοντας έτσι το... νταμπλ-νταμπλ στη σεζόν (10 γκολ, 10 ασίστ).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqao97x21nwh)


Από εκεί και μετά, η νίκη χρειάστηκε τη σφραγίδα του τοπ-σκόρερ του Campionato. Ο Οσιμέν έγραψε το 2-0 στο 68' με ασύλληπτο άλμα και κεφαλιά στον αέρα νικώντας Ντραγκόφσκι και Νικολάου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έπειτα από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, πήρε ασίστ πάρε-βάλε από τον Γεωργιανό «διόσκουρό» του. Έτσι, έφτασε τα 16 γκολ σε 21 αγωνιστικές, όντας μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Νάπολι που το πετυχαίνει (Βινίσιο το 1955/56, Έντινσον Καβάνι το 2012/13 και Γκονσάλο Ιγουαΐν το 2015/16).

Το τελικό 0-3 εκτόξευσε τη Νάπολι στους 56 βαθμούς, αφήνοντας τη Σπέτσια 17η, μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Ποιες περιοχές «χτυπά» η Μπάρμπαρα

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Επί ποδός οι αρχές για τον χιονιά

Χιονίζει στον Βόλο και στο Πήλιο - Απαγορευτικό απόπλου για Σποράδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης