Euroleague: O Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Εφές χωρίς τον Σλούκα

Euroleague: O Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Εφές χωρίς τον Σλούκα

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Σλούκα και στο παιχνίδι κόντρα στην Εφές (03/02, 21:00) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague - Εκτός και ο Άλεκ Πίτερς

sloukas
Τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα στο ματς της περασμένης εβδομάδα κόντρα στην Μακάμπι θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague...

Ο διεθνής άσος είχε χτυπήσει στη μέση (κάκωση οσφυϊκής μοίρας) με την αποθεραπεία να εξελίσσεται ομαλά, αλλά ο ίδιος να μην είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Κατ' επέκταση, αυτό επηρεάζει και το παιχνίδι κόντρα Αναντολού Εφές (03/02, 21:00) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague και τη δεύτερη αναμέτρηση της «διαβολοβδομάδας». Όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το επερχόμενο παιχνίδι με τους Τούρκους στο ΣΕΦ «οι δύο απουσίες που είχαμε με τη Φενέρ ήταν σημαντικές. Το πρόβλημα είναι πως κατά 99% αυτές τις απουσίες θα τις έχουμε και στην αναμέτρηση με την Εφές».

Πέραν του Σλούκα, λοιπόν, εκτός αναμένεται να είναι και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος γύρισε το πόδι του στο τελευταίο ματς της Basket League κόντρα στον Άρη, και παρόλο που ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη δεν είχε συμμετοχή στη νίκη επί της Φενέρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: Ο σπαραγμός των γονιών του υποσμηναγού Τουρούτσικα στην ταφή του - Δείτε φωτογραφίες

Τουρισμός για Όλους: Μέχρι πότε ισχύουν τα voucher

Qatargate: Την άρση ασυλίας των Ταραμπέλα και Κοτσολίνο ψήφισε το Ευρωκοινοβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης