Τόνι Ναδάλ για την τακτική του Τσιτσιπά κόντρα στον Τζόκοβιτς: «Ήταν λάθος, μόνο ο Φέντερερ θα μπορούσε να τον κερδίσει»

Τόνι Ναδάλ για την τακτική του Τσιτσιπά κόντρα στον Τζόκοβιτς: «Ήταν λάθος, μόνο ο Φέντερερ θα μπορούσε να τον κερδίσει»

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ σημείωσε ότι μόνο ο Ρότζερ Φέντερερ θα μπορούσε να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς

26747163__1_
Ο Τόνι Ναδάλ αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το παιχνίδι του στον τελικό του Australian Open σημειώνοντας ότι «είναι ο πιο ολοκληρωμένος τενίστας σε όλο το tour και για μια ακόμα φορά έδειξε πως είναι πολύ σπουδαίος πρωταθλητής».

Από την άλλη στο άρθρο του στην El Pais έκανε κριτική στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον τρόπο που προσέγγισε τον τελικό. «H αρχική προσέγγιση του Τσιτσιπά ήταν λάθος, γιατί προσπάθησε να παίξει τον Νόβακ ένας εναντίον ενός, με πολύ επιθετικά χτυπήματα και αλλαγές κατευθύνσεων.




Έχω την αίσθηση πως είναι αδύνατο να κερδίσεις τον Τζόκοβιτς έτσι, εκτός αν είσαι ο Ρότζερ Φέντερερ» είπε ο θείος Τόνι που για πολλά χρόνια ήταν προπονητής του Ράφα.

Επιπλέον διαφώνησε με την επιλογή του Έλληνα να "ανοίξει" το γήπεδο στο 1ο σετ κάτι που τον...κατέστρεψε: «Αν αυξάνεις το άνοιγμα του γηπέδου, την κίνηση και την ταχύτητα της μπάλας, τότε οι επιστροφές του θα είναι ακόμα πιο αμείλικτες».


Ειδήσεις σήμερα:

Παπακαλιάτης για Maestro: «Το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει»

Οι ΗΠΑ θα άρουν την εθνική κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης την 11η Μαΐου 


Πτώση Phantom F-4: Νεκρός και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης