Φραντσέσκο Τότι - Ιλάρι Μπλάζι: Ξεφουσκώνει η κόντρα, οδεύουν προς συναινετικό διαζύγιο

Φραντσέσκο Τότι - Ιλάρι Μπλάζι: Ξεφουσκώνει η κόντρα, οδεύουν προς συναινετικό διαζύγιο

Στις 3 Φεβρουαρίου και στις 14 Μαρτίου οι δίκες για τα Rolex και  το διαζύγιο τους - Ο άνδρας που αντικατέστησε τον Τότι στην αγκαλιά της Μπλάζι

19569952__3_
Το 2022 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Φραντσέσκο Τότι και την Ιλάρι Μπλάζι.

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα και το μοντέλο, μετά από 17 χρόνια γάμου και έχοντας τρία παιδιά, αποφάσισαν να χωρίσουν εκτοξεύοντας κατηγορίες ο ένας για τον άλλο για αυτή την εξέλιξη.

Από την πλευρά του Τότι υπήρχαν αιχμές για σχέση της Μπλάζι ενώ η Ιταλίδα καλλονή "ανακάλυπτε" ότι ο άνδρας της ζωής της βγαίνει με την Νοέμι Μπόκι.

Σε συνέντευξη του ο Τότι είχε αποκαλύψει ότι η Μπλάζι όταν χώρισαν του πήρε 10 ρολόγια Rolex τα οποία στοίχιζαν περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ ενώ εκείνη απάντησε σημειώνοντας ότι της κράτησε κάποιες πανάκριβες τσάντες.



Κλείσιμο
Οι δύο τους έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά τα οποία το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θα ζήσουν ενώ μήλον της έριδος αποτελεί και η τεράστια ακίνητη περιουσία.

Ο Τότι συνεχίζει να μένει στη Ρώμη ενώ η Μπλάζι το μεγαλύτερο διάστημα το περνάει στο Μιλάνο όπου κάνει δουλειές που έχουν σχέση με την τηλεόραση αλλά και με το χώρο της μόδας.

Ενώ Τότι και Μπλάζι είχαν φτάσει στα άκρα φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα η κόντρα έχει "ξεφουσκώσει" και οδεύουν σε συναινετικό διαζύγιο. Τα δικαστήρια πάντως δεν θα τα αποφύγουν.

Στις 3 Φεβρουαρίου οι δύο πλευρές θα βρεθούν ενώπιον του δικαστή για την υπόθεση της κλοπής των Rolex, με τον Τότι να ζητά την επιστροφή τους, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη δίκη στις 14 Μαρτίου για την περιουσία και τα παιδιά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μετά την προηγούμενη ακρόαση, που έγινε στις 11 Νοεμβρίου στο πολιτικό δικαστήριο της Ρώμης οι δικηγόροι των δύο διαδίκων είχαν κοντραριστεί άγρια και φαινόταν ότι δεν υπήρχε σημείο συμβιβασμού.

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία σημαντικό ρόλο για την αλλαγή γραμμής έπαιξε ο νέος σύντροφος της Ιλάρι Μπλάζι. Το μοντέλο δεν κρύβει την σχέση του με τον Σεμπάστιαν Μίλερ, ο οποίος την συμβουλεύει να τα βρει με τον Τότι πάντα για το καλό των παιδιών.

muleer_2


Ο Μίλερ είναι Γερμανός επιχειρηματίας, κληρονόμος μιας πολύ γνωστής οικογένειας κατασκευαστών και ζει στη Φρανκφούρτη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα οι δύο πλευρές οδεύουν σε συμβιβασμό.

Τα τρία παιδιά τους θα μπορούν να επιλέξουν με ποιον από τους δύο γονείς θέλουν να ζήσουν ενώ φαίνεται ότι υπάρχει και μια αρχική συμφωνία για τα ακίνητα.


Ειδήσεις σήμερα:

Παπακαλιάτης για Maestro: «Το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει»

Οι ΗΠΑ θα άρουν την εθνική κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης την 11η Μαΐου 


Πτώση Phantom F-4: Νεκρός και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης