Basket League, ΠΑΟΚ - Λαύριο 93-68: Χωρίς αντίπαλο

Basket League, ΠΑΟΚ - Λαύριο 93-68: Χωρίς αντίπαλο

Με τον Γιανίκ Φράνκε να σκοράρει 30 πόντους, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 93-68 του Λαυρίου στη 14η αγωνιστική της Basket League

5792571
Ένας μονόλογος δύο ωρών στο «PAOK Sports Arena» για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εμφατικά με 93-68 του Λαυρίου παίρνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά διψήφιες διαφορές, τις οποίες και δεν έχασε ποτέ με τον Φράνκε να είναι ασταμάτητος.

Ο Ολλανδός σκόραρε 30 πόντους με 5/10 τρίποντα, μάζεψε έξι ριμπάουντ και οδήγησε την επιθετική βραδιά του «Δικεφάλου», με τον Καμπερίδη να ακολουθεί έχοντας 15 (5/7 3π.), όσους και ο Χαντς, ενώ ο Ρένφρο ολοκλήρωσε με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 μπλοκ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4seseleyw9)


Για του Λαύριο που αγωνίστηκε χωρίς τον Φλαγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Λάνγκεβαϊν σκόραρε 18 με 6/11 δίποντα και 7 ριμπάουντ.

Ο αγώνας
Για ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε 50% τρίποντα και απόλυτη κυριαρχία γύρω από τη ρακέτα στο ημίχρονο, δεν μπορεί να πει κανείς πολλά. Ο Λάνγκεβαϊν σκόραρε τους πρώτους 8 πόντους για το Λαύριο σε 6'30'' λεπτά αλλά στην αντίπερα όχθη με τον «καυτό» Φράνκε που σκόραρε τρεις φορές από την περίμετρο, ο ΠΑΟΚ πρόλαβε ήδη να φτάσει τους 22 και να απλοποιήσει από πολύ νωρίς το απόγευμά του

Κλείσιμο
Το Λαύριο δεν μπορούσε σε καμία πλευρά του παρκέ να ανταποκριθεί, μέτρησε 1/11 τρίποντα, είδε τον Χαντς να συμπληρώνει τον Φράνκε και το σκορ έφτασε στο 42-19 (15'). Ο Λυκογιάννης είδε να βγαίνουν όλα στους παίκτες του και είχε την ευκαιρία να ανοίξει λίγο το rotation, με το +25 (57-32) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Φράνκε με 27 πόντους ξεπέρασε το προσωπικό του ρεκόρ στην Basket League, τους 24 κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Λάνγκεβαϊν συνέχισε να είναι μόνος του, αλλά ο Καμπερίδης έφτασε τα τέσσερα τρίποντα για το 79-49 (29'). Φυσικά ό,τι ακολούθησε από εκείνο το σημείο και έπειτα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Μάρτιν έβαλε 9 μαζεμένους για εκείνον πόντους αλλά το φινάλε βρήκε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 93-68, φτάνοντας την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Από το 22-8 των πρώτων 7 λεπτών, τα πάντα είχαν τελειώσει. Όχι απλά το Λαύριο δεν κατάφερε να επιστρέψει αλλά η διαφορά όλο και μεγάλωνε.

Ο MVP: Ο Γιανίκ Φράνκε με 30 πόντους (4/4 2π, 5/10 3π.), 6 ριμπάουντ.

Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο Ρένφρο με εκπληκτική δουλειά πάνω από τη στεφάνη (5 ριμπάουντ, 3 μπλόκ αλλά και 6 ασίστ) και ο Καμπερίδης με 5/7 τρίποντα.

Ο «ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ»: Οι Αμερικανοί του Λαυρίου δε βοήθησαν, με τον Αρ Τζέι Κόουλ να μένει στους 4 πόντους από βολές, έχοντας 0/7 εντός παιδιάς.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Τα 2/20 τρίποντα του Λαυρίου.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ: Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 70-75 με καθοριστικό τον Ράιλι.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δείχνει τη σταθερότητα που πρέπει από την αρχή της σεζόν. Αντέδρασε όπως έπρεπε μετά την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι και σκέφτεται στο βάθος το Final-8 του Κυπέλλου.


Τα δεκάλεπτα: 26-17, 57-32, 79-51, 93-68

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Australian Open: Άγγιξε την κορυφή ο Τσιτσιπάς, αλλά δεν τα κατάφερε

«Συλλήψεις με κάθε μέσο» - Οι αστυνομικοί που σκότωσαν τον Τάιρ Νίκολς είχαν το ελεύθερο ν' ασκούν βία

Έλληνας αθλητής έκανε το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ σε αγώνα Muay Thai στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης