League Cup Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ - Πόρτο 0-2: Οι Δράκοι... κατάπιαν τα Λιοντάρια

League Cup Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ - Πόρτο 0-2: Οι Δράκοι... κατάπιαν τα Λιοντάρια

Στα χέρια της Πόρτο κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Πορτογαλία, καθώς οι Δράκοι επιβλήθηκαν με 2-0 της Σπόρτινγκ στον τελικό του League Cup και σήκωσαν την κούπα

26745664
Ο πρώτος τίτλος της σεζόν είναι γεγονός για την Πόρτο! Οι Δράκοι του Σέρχιο Κονσεισάο επιβλήθηκαν με 2-0 της Σπόριτνγκ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (εκτός αποστολής) και κατέκτησαν το League Cup της Πορτογαλίας.

Το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους άνοιξε από νωρίς με «δράστη» τον Εουστάκιο (10΄), με το VAR να ακυρώνει την ισοφάριση της Σπόρτινγκ με τον Έντουαρντς τρία λεπτά αργότερα και κράτησε στην Πόρτο σε θέση οδηγού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq45vuofgtch)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq45pr4nf3r5)


Κλείσιμο
Στο 36΄μάλιστα τα Λιοντάρια είδαν την τύχη να τους γυρίζει για ακόμα μια φορά την πλάτη, αφού Πέδρο Πόρο και Γκονσάλβες σημάδεψαν το δοκάρι με διαφορά... δευτερολέπτων αδυνατώντας να πιστέψουν πως η μπάλα δεν κατέληξε στο πλεκτό...

Η αποβολή του Παουλίνιο στο 72΄περιέπλεξε ακόμα περισσότερα τα πράγματα για την ομάδα της Λισαβόνας, η οποία τελικά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 85΄με θύτη, αυτή τη φορά τον Μαρκάνο.

Tόσο ο περιορισμένος χρόνος όσο και η αριθμητική ανισορροπία δεν επέτρεψαν στη Σπόρτινγκ να επιστρέψει στον τελικό, με τα... νεύρα μάλιστα να κυριαρχούν στο φινάλε! Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να τα λένε σε έντονο ύφος, όμως τελικά η ηρεμία επικράτησε και πάλι μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ειδήσεις σήμερα:

«Αφήστε με να πάω σπίτι» - Σοκ για τη δολοφονία του 29χρονου από αστυνομικούς στο Μέμφις

Κούγιας: Γελάει και ο κουρέας μου με αυτά που είπε ο Καρακούκης - Δείτε βίντεο

Δείτε πού είχαν κρύψει τα 13 κιλά κοκαΐνης οι δύο 24χρονες που συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης