Γιόκιτς: «Απόλαυσα το ματς εναντίον του Αντετοκούνμπο»

Γιόκιτς: «Απόλαυσα το ματς εναντίον του Αντετοκούνμπο»

Ο Νίκολα Γιόκιτς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας δεν έκρυψε την μεγάλη του φιλοδοξία για να κατακτήσει ένα μετάλλιο με τη Σερβία στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα με τον Γιάννη στα προκριματικά

giannis_jokic
Αν και η Σερβία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα και μαθηματικά τη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου στα παρκέ των Φιλιππίνων, της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας, ο Νίκολα Γιόκιτς υποστήριξε ότι θέλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να την οδηγήσει σ' ένα μετάλλιο.

«Αν είμαι εκεί θα βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσω ένα μετάλλιο. Πέρυσι το καλοκαίρι ήρθα σε καλή κατάσταση, έκανα προπόνηση όλο το καλοκαίρι» είπε στο «Arena Sport» και συνέχισε: «Ήμουν πιο έτοιμος μόνο και μόνο λόγω του ξεκάθαρου κινήτρου που είχαμε στο Eurobasket. Είχαμε εξαιρετική σχέση ως ομάδα. Ακόμη και όταν χάσαμε από την Ιταλία, είπα ότι απολάμβανα να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες και να μοιράζομαι τα αποδυτήρια. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο Eurobasket. Προφανώς, τα αποτελέσματα μου λένε ότι έκανα λάθος, αλλά αυτό ήταν το προσωπικό μου συναίσθημα».

Μάλιστα στάθηκε και στο ματς που απόλαυσε περισσότερο το περασμένο καλοκαίρι το οποίο δεν ήταν άλλο από αυτό κόντρα στην Ελλάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής μετά από πολύ καιρό, εκείνο το παιχνίδι, κόντρα στον Γιάννη, ήταν πραγματικά απόλαυση. Ειδικά επειδή έπαιζα μπροστά στους φιλάθλους μας. Χάρη σε αυτό το παιχνίδι, η χώρα μας, όπως και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, απέκτησαν δημοσιότητα. Ήταν μια επιτυχία για όλους. Είχαμε ακόμη και δημοσιογράφους από το Ντένβερ σε εκείνο το παιχνίδι».

Όσο για το αν θα σταματήσει από την εθνική Σερβίας εάν δεν κατακτήσει μετάλλιο στο Παγκόσμιο; Ο Γιόκιτς ήταν σαφής! «Είναι διαφορετικό το συναίσθημα όταν παίζεις για την εθνική ομάδα. Δεν μπορείς καν να το συγκρίνεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον λογιστή - Τι είπε η δράστης

Στα δικαστήρια οι παππούδες της Λυδίας για τον τόπο διαμονής της - Δείτε βίντεο

Τα νεύρα του Χρήστου Μάστορα στη σκηνή: «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο;» είπε σε πελάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης