Australian Open: Σοκ με Κύργιο, αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού

Australian Open: Σοκ με Κύργιο, αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού

Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Australian Open, καθώς το πρόβλημα στο γόνατό του, τον ανάγκασε να αποσύρει την συμμετοχή του

kyrgios
Σοκ για τους Αυστραλούς με τον Νικ Κύργιο καθώς ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Australian Open.

Ο Αυστραλός τενίστας είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό του εδώ και μέρες, όμως δεν έδειξε τις προηγούμενες ημέρες ότι θα αποτελέσει εμπόδιο για την συμμετοχή του. Ακόμη κι ο ίδιος έλεγε πως θα κατέβει στο τουρνουά αισθανόμενος ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή του. Κι όμως, τα ξημερώματα (Ελλάδος) έκανε γνωστό πως αποσύρει την συμμετοχή του.

«Είμαι συντετριμμένος. Αυτό είναι το τουρνουά της πατρίδας μου και προφανώς έπαιξα το καλύτερό μου τένις εδώ, κερδίζοντας τον τίτλο στα διπλά. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να προσπαθήσω το καλύτερό μου για να επιστρέψω», είπε ο Κύργιος σε συνέντευξη Τύπου.

«Εκμεταλλευτήκαμε το φιλικό αγώνα με τον Τζόκοβιτς την Παρασκευή για να δούμε αν θα μπορούσε να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν ανταποκρίθηκε καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νικ είχε νιώσει μια ενόχληση στο γόνατό του. Υπάρχει μια μικρή ρήξη στον πλάγιο μηνίσκο του. Άξιζε να κάνουμε μια προσπάθεια για να δούμε αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο γήπεδο. Προς τιμήν του, ο Νικ έκανε τα πάντα για να καταφέρει να παίξει», εξήγησε ο φυσιοθεραπευτής του Κύργιου, Γουίλ Μάχερ.

Μένει να δούμε πλέον αν θα παίξει στο διπλό μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη, για να υπερασπιστούν τον τίτλο που πήραν πέρυσι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός Μάιος σε Τουρκία και Ελλάδα: Ο Ερντογάν δείχνει να το αποφάσισε, ο Μητσοτάκης το σκέφτεται

Νεπάλ: Λεπτό προς λεπτό η πτώση του αεροσκάφους με τους 72 επιβάτες - Δείτε βίντεο

Αυτοκίνητο πέφτει πάνω στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, νεκρός ο οδηγός


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης