Premier League, Μπράιτον - Λίβερπουλ 3-0: Την ταπείνωσε

Premier League, Μπράιτον - Λίβερπουλ 3-0: Την ταπείνωσε

Έκτη ήττα στη φετινή Premier League για την Λίβερπουλ που βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται

26682466
Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για τη Λίβερπουλ στην φετινή Premier League. 

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 

Δείτε ΕΔΩ το 2-0 

Δείτε ΕΔΩ το 3-0 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Μπράιτον η οποία είναι πλέον στην 7η θέση και στο +2 από την 8η Λίβερπουλ. 

Με τους Μαρτς και Ουέλμπεκ να υπογράφουν μια καθόλα κυριαρχική εμφάνιση, οι Γλάροι υποχρέωσαν τους Reds σε back-to-back τριάρα (3-0) στο πρωτάθλημα που τους άφησε πλέον να αγναντεύουν από το -8 την πρώτη τετράδα. 


Κλείσιμο

Μόλις στο 8' φρόντισαν να προειδοποιήσουν τους φιλοξενούμενους σε μια προσπάθεια του Μαρτς, προτού η Λίβερπουλ απαντήσει με την σπουδαιότερη ευκαιρία της στο ματς με τελείωμα του Σαλάχ που εξουδετερώθηκε από τον Σάντσες (42΄). Από το πρώτο μέρος ωστόσο φαινόταν πως η Λίβερπουλ δεν είχε τρόπο για να σταθεί επάξια στο πλάνο που είχαν καταστρώσει οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είδαν τελικά την κυριαρχία τους να αποφέρει καρπούς στο β΄μέρος.

Μόλις στο 47' Μιμιτόμα έπιασε προ εκπλήξεως την αντίπαλη άμυνα και σέρβιρε στον Μαρτς που άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας. Το προβάδισμα της Μπράιτον χαντάκωσε τη Λίβερπουλ που δεν μπορούσε να αντιδράσει με ψυχραιμία και τελικά το πλήρωσε έξι λεπτά αργότερα. Έπειτα από κάθετη του Φέργκιουσον, ο Μαρτς έφυγε κατά μέτωπο με την εστία και εκτέλεσε με φανταστικό σουτ από το ύψος της περιοχής για το 2-0.

Η Λίβερπουλ δεν έδειχνε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού πως διέθετε αποθέματα για να επιστρέψει το ματς, με μοναδική εξαίρεση μια προσπάθεια του Χάκπο στο 80΄που εξουδετερώθηκε και πάλι ωστόσο από τον Σάντσες. Σαν μην έφτανε μάλιστα αυτό, η Μπράιτον βρήκε τρόπο για να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα. Δυο λεπτά αργότερα ο Γουέλμπεκ θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό κι αφού χόρεψε με «σομπρέρο» τον Γκόμες, εκτέλεσε άψογα τον Άλισον για το 3-0.

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Σάντσες, Γκρος, Ντανκ, Κόλγουιλ, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μακ Άλιστερ, Μαρς, Μιτόμα, Λαλάνα, Φέργκιουσον

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Χέντερσον, Σαλάχ, Τσάμπερλειν, Χάκπο


Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» προετοιμασιών για την κηδεία του Κωνσταντίνου - «Κλείδωσαν» οι βασιλικές παρουσίες

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Συγγρού - Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

«Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο» εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης