Super League 1, Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3: Επιβλητικός ο Δικέφαλος, συνεχίζει την αντεπίθεση - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3: Επιβλητικός ο Δικέφαλος, συνεχίζει την αντεπίθεση - Δείτε τα γκολ

Χωρίς καμία δυσκολία, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 στη Λαμία με γκολ των Ολιβέιρα, Ντάντας, Ζίφκοβιτς και έδωσε συνέχεια στην ανοδική πορεία του με έξι νίκες στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος

5774111
Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε και στο «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιώντας ακόμα μία καλή εμφάνιση, επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έφτασε την ΑΕΚ στην 2η θέση με 35 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο μετρώντας 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, με την σειρά τους παρέμειναν στην 13η θέση με 10 βαθμούς και συνεχίζουν να παίζουν με την φωτιά, έχοντας συνεχόμενες ήττες και με την έλευση του Σάββα Παντελίδη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpm7qbr65qs1)


Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
O Σάββας Παντελίδης κατέβασε την Λαμία με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Γκαραβέλης, με τους Σιμόν, Κορνέζο, Τζανετόπουλο και Βασιλαντωνόπουλος να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά. Στις δύο θέσεις των αμυντικών μέσων ήταν οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης και στις πτέρυγες ξεκίνησαν οι Ρόμανιτς (δεξιά) - Νούνιες (αριστερά) με τον Ντε Βινσέντι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Βέργο.

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε και αυτός με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κοτάρσκι και από δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες. Οι Αουγκούστο και Ντάντας ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ δεξί εξτρτέμα ο Ζίβκοβιτς, αριστερό ο Κωνσταντέλιας και πίσω από τον Ολιβέιρα ο Μουργκ που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος.

Ξεκίνημα με αναγκαστική αλλαγή στο 7'
Κλείσιμο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ και τον Μουργκ. Συγκεκριμένα μόλις στο 5' ο Αυστριακός που ξαναλέμε πως ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στην βασική ενδεκάδα, υπέστη τράβηγμα και δύο λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Νάρεϊ. Μια αλλαγή που άλλαξε και εσωτερικά τον «δικέφαλο του βορρά» με τον Κωνσταντέλια να παίζει δεκάρι και ο Νάρεϊ να πηγαίνει στα άκρτα μαζί με τον Ζίβκοβιτς.


Σουτ Νάρεϊ, κόντρα Ολιβέιρα και 0-1
Μετά την αλλαγή υπήρξε ένα μικρό διάστημα που ο ρυθμός έπεσε λίγο, μέχρι και το 13' όταν και είχαμε το πρώτο γκολ στο ματς. Συγκεκριμένα ο Ντάντας έκανε το κόρνερ, ο Νάρεϊ έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ολιβέιρα, άλλαξε πορεία και νίκησε τον Γκαραβέλη για να γίνει το 0-1, στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Ωραίο πλασέ Ντάντας για το 0-2
Μετά το 0-1 ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο. Στο 18' οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 0-2, αλλά ο Ντάντας από καλή θέση αστόχησε. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 27' κατάφερε να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Νάρεϊ έκλεψε την μπάλα, πάσα στον Ολιβέιρα, αυτός γύρισε και πάλι στον Νάρεϊ που έκανε την σέντρα, ο Μπεχαράνο έκανε κακό διώξιμο και ο Ντάντας με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Διπλή μοναδική ευκαιρία στο ίδιο λεπτό για κάθε ομάδα
Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και στο 29' έχασαν από μία μοναδική ευκαιρία για να σκοράρουν. Αρχικά οι γηπεδούχοι με τον Μπεχαράνο είδαν την μπάλα στην κεφαλιά του παίκτη τους να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι μετά την ασίστ του Κωνσταντέλια είδαν τον Νάρεϊ να χάνει το γκολ από εξαιρετική θέση και ανενόχλητος. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Βινσέντι προσπάθησε με απευθείας κόρνερ να απειλήσει τον Κοτάρσκι που αντέδρασε εξαιρετικά και το μόνο που είχαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σε ένα γεμάτο 45λεπτο, ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Γκαραβέλη με τον Σαράνοφ να παίρνει τη θέση του.

Γκολάρα Ζίβκοβιτς και όλα τελείωσαν
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο χωρίς στο ξεκίνημα να βλέπουμε κάποια φάση. Όλα όμως κρίθηκαν στο 58'. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Ζίβκοβιτς έκανε το 0-3 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο ματς. Ένα πανέμορφο γκολ, καθώς οι Θεσσαλονικείς άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα, ο Λύρατζης πάσαρε στον Ζίβκοβιτς και αυτός με ωραία προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Σαράνοφ κάνοντας έτσι το 0-3.

Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος του ματς θα λέγαμε πως υπήρξε περισσότερο διαχείριση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους έτσι και αλλιώς να μην μπορούν να απειλήσουν και να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Λουτσέσκου με το 0-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης (37’ Σαράνοφ), Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (60’ Μαρτίνεθ), Βέργος, Σιμόν (46’ Γκοράνοβ), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (66’ Τσιλούλης), Κορνέζος (65’ Αντέτζο), Βασιλαντωνόπουλος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (79’ Σάστρε), Ινγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (80’ Φιλίπε Σοάρες), Αουγκούστο, Μουργκ (8’ Νάρεϊ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (70’ Τόμας)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βιρτζίνια: Ο 6χρονος πυροβόλησε σκόπιμα τη δασκάλα του - Δείτε βίντεο

Hurriyet: Fake news σε προκλητικό πρωτοσέλιδο για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι


Σακίρα: Συντετριμμένη με βίντεο του 2021 που δείχνει τη νυν σύντροφo του Πικέ στο σπίτι τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης