ΑΕΚ: Υποδέχεται τη Ρέτζιο Εμίλια με στόχο το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL

ΑΕΚ: Υποδέχεται τη Ρέτζιο Εμίλια με στόχο το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την Ρέτζιο Εμίλια με στόχο τη νίκη που θα την φέρει μια ανάσα από την επόμενη φάση του BCL

s3-aek
Η λέξη... ήττα από την ιταλική ομάδα στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του BCL ούτε που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που υπάρχει το σενάριο του... πρόωρου αποκλεισμού στην Ένωση το μόνο που σκέφτονται και θέλουν είναι η νίκη η οποία θα τους φέρει με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα στην διαδικασία των play in απ' όπου θα διεκδικήσουν τη πρόκριση για τους «16». Αν και υπάρχει το ακραίο σενάριο να τερματίσουν και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου με ρεκόρ 3-3. Προς το παρόν δεν χρειάζεται να βγουν τα καμπιουτεράκια.

Το σίγουρο είναι ότι εάν η ΑΕΚ ηττηθεί από την ιταλική ομάδα και την ίδια ώρα η Καρσίγιακα επικρατήσει της Βόννης εντός έδρας (7/12, 19:00), αυτομάτως θα τεθεί και νοκ άουτ από την επόμενη φάση του BCL. Βέβαια ο Ηλίας Καντζούρης αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ενώ δύσκολα θα δώσει το «παρών» ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Αντίθετα υπολογίζεται κανονικά ο Αϊζάια Μάιλς.

Στον αντίποδα η Ρέτζιο Εμίλια προχώρησε πρόσφατα σε αλλαγή προπονητή, με τον... γνώριμο (ειδικά στην ΑΕΚ) Ντράγκαν Σάκοτα να παίρνει τη θέση του Μασιμιλιάνο Μενέτι. Βέβαια ο άλλοτε τεχνικός της Ένωσης δεν θα βρεθεί στην άκρη του ιταλικού πάγκου σε αυτό το ματς, το οποίο θα κοουτσάρει ο Φεντερίκο Φούκα.

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 19:30 (Live από το Gazzetta) και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 4.

Ο 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ BCL
1. Βόννη 4-1
Κλείσιμο
2. Καρσίγιακα 2-2
3. Ρέτζιο Εμίλια 2-2
4. ΑΕΚ 1-3

Η 5η αγωνιστική
Καρσίγιακα - Βόννη (7/12, 19:00)
ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια (7/12, 19:30)

Η 6η αγωνιστική
Ρέτζιο Εμίλια - Βόννη (21/12, 19:30)
ΑΕΚ - Καρσίγιακα (21/12, 19:30)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης