Τσιτσιπάς: Η νίκη του Στέφανου επί του Σβάρτσμαν στο Μόντε Κάρλο, το comeback της χρονιάς στην ATP

Τσιτσιπάς: Η νίκη του Στέφανου επί του Σβάρτσμαν στο Μόντε Κάρλο, το comeback της χρονιάς στην ATP

Ενα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς, ο προημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, κέρδισε και την πρώτη θέση στα υποψήφια comback της χρονιάς

s1tennis
Η ATP θυμήθηκε τα πέντε κορυφαία comebacks της σεζόν που φεύγει και στη κορυφή έχει το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στο Μόντε Κάρλο.

Ηταν ο προημιτελικός στον οποίο ο Τσιτσιπάς είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-2 και είχε προβάδισμα με 5-2 στο δεύτερο, σερβίροντας για τη νίκη στο 5-3. Ο Αργεντινός όμως, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά ισοφάρισε το σετ και πήγε στο tie break όπου το κέρδισε και ισοφάρισε σε 1-1.

Έχοντας πάρει… φόρα, προηγήθηκε με 4-0 στο τρίτο σετ, με τον Τσιτσιπά να δείχνει πως καταρρέει και δίνοντας την εντύπωση ότι έχει εγκαταλείψει την αναμέτρηση. Κι όμως, παίζοντας πιο απελευθερωμένα, έκανε μία απίθανη ανατροπή, κερδίζοντας έξι συνεχόμενα games (και φτάνοντας σε match point με απίθανη βουτιά, σε χτύπημα που είναι υποψήφιο για κορυφαίο του 2022) και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου εκεί κέρδισε τον Ζβέρεφ και στον τελικό τον Φοκίνα, για να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

The Craziest Most Up And Down Match Ever?! Diego Schwartzman vs Stefanos Tsitsipas Monte-Carlo 2022


«Ηταν δραματικό ματς με πολλά πάνω και κάτω, αλλά αποδείχθηκε ”κλειδί” για να πάρω τον τίτλο. Μετά από αυτό το παιχνίδι στον ημιτελικό ένιωθα άτρωτος» είχε πει ο Στέφανος τον Νοέμβριο σε έναν απολογισμό της σεζόν.

INSANE Stefanos Tsitsipas Dive And Match Point vs Diego Schwartzman | Monte Carlo 2022


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης