Basket League, Περιστέρι bwin- Ιωνικός 96-67: Πέμπτη σερί νίκη για τα παιδιά του Σπανούλη

Basket League, Περιστέρι bwin- Ιωνικός 96-67: Πέμπτη σερί νίκη για τα παιδιά του Σπανούλη

Το Περιστέρι bwin δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Ιωνικού στη Basket League με 96-67, αφήνοντας πίσω του την ήττα με τη Ρίτας στο BCL

5746455
Είχε ανάγκη να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τη Ρίτας το Περιστέρι Bwin και το έκανε. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε εύκολα με του Ιωνικού με 96-67 με αποτέλεσμα να πάει στο 6-2 και να αφήσει το σύνολο του Μέξα στο 2-6.

Για τους νικητές ο Ντένμον μέτρησε 15 πόντους, ενώ ο Αγραβάνης άγγιξε το double double με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Καλό ματς και ο αρχηγός Κασελάκης με 13 πόντους. Στον αντίποδα ο Μαυροκεφαλίδης είχε 15 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ ο Παρκς σταμάτησε στους 18 πόντους και τα 5 ριμπάουντ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cos951gkugmx)


Οι Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης έχουν πλέον 4 νίκες και 1 ήττα εντός έδρας, χάνοντας μόνο από την ΑΕΚ φέτος στο κλέιστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Eπίσης έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Basket League.

Το ματς
Κλείσιμο
Το Περιστέρι Bwin ξεκίνησε καλύτερα το ματς και προηγήθηκε με 12-2 χάρη στον Ραντάνοφ στο 4', αφού ο Ιωνικός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον επιθετικό τομέα. Ο Ιωνικός δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Μπίλαν έγραψε το 26-17 που ήταν και το αποτέλεσμα στο 10'.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Νικαιώτες αντέδρασαν, ανέβασαν την απόδοση τους στην επίθεση και μείωσαν σε 33-30 στο 15' χάρη στον Μαυροκεφαλίδη. Ο Κασελάκης σκόραρε για να γράψει το 44-35, ένα λεπτό πριν το ημίχρονο. Με 4/16 τρίποντα έκλεισε το ημίχρονο η ομάδα του Σπανούλη, ενώ με 3/16 τρίποντα το τελείωσε το σύνολο του Μέξα.


Το Περιστέρι πάτησε το... γκάζι στην τρίτη περίοδο και χάθηκε, αφού ο Αγραβάνης έκανε το 55-39 στο 23'. Οι Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης δεν είχαν πρόβλημα στη συνέχεια να ανεβάσουν την απόδοση τους και να εκτοξεύσουν τη διαφορά στο +26 (74-48) με ωραία προσπάθεια του Φρανσίσκο, ένα λεπτό πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

H διαφορά πήγε και στους 30 πόντους, αφού ο Κασελάκης με τρίποντο έκανε το 82-52. Η διαφορά ποιότητα των ομάδων και τα όσα έδειξαν στο παρκέ στο ματς, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Νικαιώτες που τελικά ηττήθηκαν με . Ο Σπανούλης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους... μικρούς Ζούγρη, Φύτρο και Σταυρακόπουλο στην 4η περίοδο, με τον πρώτο να προσφέρει ένα φοβερό alley oop στο τέλος.


Τα δεκάλεπτα: 26-17, 46-37, 76-50, 96-67


ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Περιστέρι έκανε εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους 30-13, ενώ μέτρησε 50 ριμπάουντ αντί 34 του Ιωνικού.

MVP: Ο Αγραβάνης έκανε πολύ καλό ματς με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, δείχνοντας την ποιότητα του.

ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ: Σε άλλο ένα ματς βοήθησε ο Μάρκους Ντένμον που τελείωσε με 15 πόντους, ενώ ο Κασελάκης είχε 13 πόντους και ο Μπίλαν 8 με 9 ριμπάουντ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: O Λέισι δεν κατάφερε να συνεισφέρει, αφού είχε μόλις 2 πόντους με 1/6 σουτ.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το μόλις 22/66 σουτ του Ιωνικού και τα 50 ριμπάουντ του Περιστερίου.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Το Περιστέρι στρογγυλοκάθεται πλέον στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τη Ρίτας στο BCL.

Πηγη: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στον Πειραιά: 23χρονος σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του και παραδόθηκε

Σημαντική αύξηση των εμφραγμάτων 2-4 μέρες ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση


«Ο Ερντογάν με αποκαλούσε Χίτλερ κάθε έξι ώρες» λέει ο Νετανιάχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης