Λέικερς: Στόχος τους οι ΝτεΡόζαν και Βούτσεβιτς σε πιθανό trade

Λέικερς: Στόχος τους οι ΝτεΡόζαν και Βούτσεβιτς σε πιθανό trade

Οι Λέικερς άδειασαν χώρο και πλέον ψάχνουν τρόπο να ενισχυθούν, με τα ονόματα των ΝτεΡόζαν και Βούτσεβιτς να πέφτουν στο τραπέζι

derozan
Η νίκη των Λέικερς επί των Μπακς άνοιξε την όρεξη στην παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν για τους ΝτεΡόζαν και Βούτσεβις.

Το δίδυμο των Μπουλς είναι πιθανό να τοποθετηθεί σε ένα trade, με τον Γουέστμπρουκ και τα δύο pick πρώτου γύρου (2027, 2029) να τεθούν προς αντάλλαγμα από τους Λέικερς, όπως μεταφέρει ο Ζακ Λόου. Θυμίζουμε πως οι Λέικερς άδειασαν πρόσφατα χώρο στο ρόστερ τους με την απομάκρυνση του Ματ Ράιαν.

Ο Βούτσεβις μάλιστα είναι και ο παίκτης που δεν έχει συμβόλαιο μετά το τέλος της φετινής περιόδου, αφού η συνεργασία του με τους Μπουλς λήγει τη σεζόν 2022-23.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με ευκολία, αλλά αν οι Μπουλς πιστεύουν πως πρέπει να πάνε σε rebuild, τότε η πρόταση των Λέικερς μπορεί να φανεί δελεαστική στα αυτιά τους.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν είναι σε ρυθμούς περσινού ξεκινήματος, ωστόσο είναι πάντοτε ένας ελίτ παίκτης με 26.3 πόντους, 4.6 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα


Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης