Μάβερικς - Γουόριορς 116-113: «Εξωγήινος» Ντόντσιτς με triple double, πήρε... ρεβάνς από το Γκόλντεν Στέιτ

Μάβερικς - Γουόριορς 116-113: «Εξωγήινος» Ντόντσιτς με triple double, πήρε... ρεβάνς από το Γκόλντεν Στέιτ

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε τα πάντα στο παρκέ προσθέτοντας ένα ακόμη triple double στην καριέρα του και οι Ντάλας Μάβερικς πήραν την... άτυπη ρεβάνς από τους Γουόριορς για τους χαμένους τελικούς της Δύσης κερδίζοντας με 116-113

doncic_mavericks_1
Σ' ένα ματς που είχε συγκλονιστική εξέλιξη στα τελευταία λεπτά, ο «Luka Magic» δεν είχε σκοπό να... χαραμίσει τη συγκλονιστική του εμφάνιση!

Τρία λεπτά πριν από το τέλος οι Μαβς διατηρούσαν το προβάδισμα με 108-104 αλλά ακολούθησα δύο σερί τρίποντα από τους Κούμινγκα και Κάρι με τα οποία οι Γουόριορς γύρισαν το ματς και ανέκτησαν το προβάδισμα με 110-108 δύο λεπτά πριν από το τέλος. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν και να το κρατήσουν έως το τέλος. Ακολούθησαν πέντε αναπάντητοι πόντοι από τους Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ και Τζος Γκριν για το 113-110 των Μάβερικς ενώ ο Ντόντσιτς «απάντησε» σ' ένα καλάθι του Κάρι με το οποίο έβαλε «φρένο» στους πρωταθλητές.

Παρόλα αυτά οι Γουόριορς είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το σουτ του (άστοχου σε αυτό το ματς) Κλέι Τόμπσον βρήκε στο σίδερο και κάπως έτσι το Ντάλας έφτασε στο 9-3 στην έδρα του και στο 10-10 συνολικό ρεκόρ. Αντίστοιχα, το Γκόλντεν Στέιτ έχει μόλις δύο νίκες μακριά από το «Chase Center» και 11-11 στο σύνολο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρέδωσε ένα ακόμη show στο παρκέ καθώς σε 39 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 41 πόντους με 10/18 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 9/15 βολές, 12 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 τάπα και 5 λάθη. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ τον συμπλήρωσε ιδανικά έχοντας 22 πόντους με 5/11 τρίποντα, ενώ «διψήφιοι» ήταν και οι Πάουελ (14π.), Γκριν (13π.)

Για τους πρωταθλητές Γουόριορς, ο Στεφ Κάρι σταμάτησε στους 32 πόντους με 5/14 τρίποντα, ενώ ο Κούμινγκα είχε άλλους 14 πόντους με 6/8 εντός παιδιάς. Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Κλέι Τόμπσον ο οποίος είχε μόλις 5 πόντους με 2/9 σουτ.


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Ανήσυχοι οι σεισμολόγοι με τον «χορό» των Ρίχτερ σε Αττική και Εύβοια

Πού και πότε θα χτυπήσει από σήμερα η κακοκαιρία Άριελ

Πρόωρος τελικός για Μέσι, Λεβαντόφσκι - Επέλαση Αγγλοσαξόνων και Ολλανδών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης