Ολυμπιακός: Η λίστα των παικτών με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής επί Μίτσελ

Ολυμπιακός: Η λίστα των παικτών με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής επί Μίτσελ

Δεν είναι και τόσο μικρός ο αριθμός των παικτών του Ολυμπιακού που στη 2η θητεία του Μίτσελ στην ομάδα δεν έχουν πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής ή έχουν παίξει λίγο

3656083_1
Στον Ολυμπιακό υπάρχουν παίκτες όπως ο Μίτσελ δεν τους έχει δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής για διαφορετικούς λόγους στον καθέναν φυσικά.

Εάν πρέπει να... απομονώσουμε μία οκτάδα παικτών μαζί με πιτσιρικάδες τα πιο δυνατά ονόματα από αυτή τη λίστα είναι των Μαρσέλο και Φορτούνη. Ο Φορτούνης πάντως έχει μπει ως αλλαγή στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Μαρσέλο έχει 121 λεπτά και ο Φορτούνης 14 λεπτά στο σύνολο. Και οι 2 πάντως ότι χρόνο έχουν πάρει τον έχουν με τον Μίτσελ στον πάγκο στη 2η θητεία του στον Ολυμπιακό. Μικρό χρόνο έχουν και παίκτες όπως ο Σαμασέσκου με 115 λεπτά και ο Μπόουλερ με 98 λεπτά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnsnukri0r9t)

Κλείσιμο
Από την οκτάδα που θα δείτε υπάρχουν και πιτσιρίκια όπως ο Καλογερόπουλος και ο Σαπουντζής. Ο Μίτσελ τους αντιμετωπίζει - όπως έχει πει και ο ίδιος - ως παίκτες πρώτης ομάδας. Από αυτή τη λίστα πάντως οι παίκτες που εκτός απροόπτου θα έχουν παραπάνω ρόλο στη συνέχεια θα είναι ο Φορτούνης με έναν... αστερίσκο και οι Ανδρούτσος - Σαμασέκου.

Ειδικότερα οι οκτώ παίκτες με τον μικρότερο χρόνο με Μίτσελ
-Αγκιμπού Καμαρά: 173 λεπτά σε 4 ματς
-Ανδρούτσος: 166 λεπτά σε 2 ματς
-Μαρσέλο: 121 λεπτά σε 5 ματς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης