bwin - Penalty Shoot Out: €1.000 μετρητά, κάθε μέρα, εγγυημένα*!

bwin - Penalty Shoot Out: €1.000 μετρητά, κάθε μέρα, εγγυημένα*!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και πάει σε… άλλο επίπεδο με το νέο δωρεάν παιχνίδι της bwin! Το Penalty Shoot Out χαρίζει €1.000 μετρητά*, κάθε μέρα εγγυημένα! Ένα σουτ σε «χωρίζει» από το έπαθλο*

bwin
Sponsored content

Οι μεγάλοι αγώνες είναι για τους μεγάλους… παίκτες! Κάθε μέρα έχεις την ευκαιρία για μία προσπάθεια, ένα σουτ, ώστε να σκοράρεις και να διεκδικήσεις €1.000 μετρητά*, εγγυημένα! Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και η bwin πάει τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

bwin - Νέο δωρεάν παιχνίδι: €1.000 μετρητά εγγυημένα καθημερινά* στο Penalty Shoot Out!

Η μπάλα στήνεται στα έντεκα βήματα και η επιλογή είναι δική σου. Η πιο… κρίσιμη στιγμή του νέου δωρεάν παιχνιδιού της bwin έφτασε! Το «9αρι» το καλό έχει κάθε μέρα μία ευκαιρία, ένα σουτ, για να βρει δίχτυα και ν’ «αρνηθεί» τη δόξα στον τερματοφύλακα που είναι έτοιμος για μία εντυπωσιακή απόκρουση. Βάλε γκολ και μπορείς να διεκδικήσεις €1.000 μετρητά*, κάθε μέρα, εγγυημένα! Στην bwin ζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο σε άλλο επίπεδο και παίρνεις τη… δική σου θέση στο γήπεδο.

bwin - Το Penalty Shoot Out χαρίζει καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

Κάθε μέρα λοιπόν, η bwin σου δίνει τη δυνατότητα, να διεκδικήσεις, €1.000 μετρητά*, εγγυημένα, μόνο με την εκτέλεση ενός πέναλτι! Κάθε μέρα μία προσπάθεια, ένα σουτ, για να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο*. Το νέο δωρεάν παιχνίδι, Penalty Shoot Out, ήρθε για να δώσει τον δικό του ξεχωριστό τόνο στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

bwin - Penalty Shoot Out και τα €1.000 μετρητά, κάθε μέρα, εγγυημένα*! Το Παγκόσμιο Κύπελλο σε άλλο επίπεδο!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης