Ιτούδης: Είπα στον Λαρεντζάκη ότι αν πάρει επιθετικό φάουλ θα κεράσω όλη την ομάδα

Ιτούδης: Είπα στον Λαρεντζάκη ότι αν πάρει επιθετικό φάουλ θα κεράσω όλη την ομάδα

Ο Δημήτρης Ιτούδης χρωστάει ένα κέρασμα στους παίκτες της Εθνικής μετά την νίκη επί του Βελγίου που έστειλε την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ του 2023

itoudis
Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο είχε δώσει την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες του για να γιορτάσει την πρόκριση της Εθνικής Ιταλίας στο Μουντομπάσκετ. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα χρειαστεί να δώσει... πλαστικό χρήμα, αλλά ένα κέρασμα το χρωστάει μετά την πρόκριση της Ελλάδας.

«Είπα στον Λαρεντζάκη αν πάρεις ένα επιθετικό φάουλ θα κεράσω όλη την ομάδα και τα κατάφερε (γέλια). Αυτή η ομάδα κατάφερε πάρα πολλά. Σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι πήραμε μια διαφορά επτά πόντων και είπαμε να αφήσουμε τον ενθουσιασμό για να μη χάσουμε το μομέντουμ», είπε ο Ιτούδης.

🇧🇪 Belgium vs 🇬🇷 Greece | Basketball Highlights - #FIBAWC 2023 European Qualifiers


Και συνέχισε:«Ο Λούντζης και όλοι ήταν πολύ σημαντικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε όλα τα λεπτά ο Τσαλμπούρης. Βρήκαμε αρκετά σουτ, ήμασταν καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ και στην άμυνα ανταποκριθήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο, έκλαιγαν κάποιο στην εξέδρα. Είχαμε πει πως όλοι οι παίκτες θα χρειαστεί να παίξουν μία ή και δύο θέσεις παραπάνω.

Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την άμυνά μας, βάλαμε παγίδες για να αντιμετωπίσουμε τον Ομπασοχάν και κάναμε προσαρμογές. Πήραμε κάποια πολύ σημαντικά ριμπάουντ απέναντι σε ψηλές πεντάδες. Το ήθελε αυτή η ομάδα και το έδειξε. Για δεύτερο συνεχές παιχνίδι έχουμε κλεψίματα πολλά, οδηγήσαμε σε πολλά λάθη τον αντίπαλο και ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας».

Ειδήσεις σήμερα:

«Έγκλημα πάθους» στο Αϊντάχο: Νεκροί βρέθηκαν τέσσερις φοιτητές σε σπίτι έξω από την πανεπιστημιούπολη

GNTM5: Το μάθημα pole dancing και η σέξι δοκιμασία στο ντους που... έστειλε σπίτι του ένα μοντέλο - Δείτε βίντεο

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης