Serie A: Ο Κιν... υπέγραψε τη νίκη της Γιουβέντους, 3-0 τη Λάτσιο - Δείτε τα γκολ

Serie A: Ο Κιν... υπέγραψε τη νίκη της Γιουβέντους, 3-0 τη Λάτσιο - Δείτε τα γκολ

Χριστούγεννα στην πρώτη τριάδα της Serie A θα κάνει η ανεβασμένη Γιουβέντους, η οποία με ηγέτη Κιν που σημείωσε δυο γκολ σμπαράλιασε 3-0 τη Λάτσιο και της έκλεψε τη θέση στο «βάθρο»

juve_kean
Η ανοδική πορεία που είχε διαγράψει τις τελευταίες εβδομάδες κορυφώθηκε απέναντι στο πιο κρίσιμο ραντεβού. Εκείνο απέναντι στη Λάτσιο του Μαουρίσιο Σάρι, σε μια «μονομαχία» με διακύβευμα μια θέση στο βάθρο στο φινάλε του 2022. Και με τον Μόιζε Κιν να δηλώνει παρών στο ντέρμπι με δυο γκολ η Γιουβέντους επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα, αφού υπέταξε 3-0 τους Ρωμαίους για να φτάσει τις πέντε σερί νίκες και να σκαρφαλώσει στην πρώτη τριάδα της Serie A.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobi39lffux5)


Οι Μπιανκονέρι φρόντισαν να δείξουν από νωρίς στη Λάτσιο ποιος είναι το αφεντικό, με τους Κιν (6΄), Φατζόλι (11΄) και Μίλικ (19΄) να ρίχνουν προειδοποιητικές βολές πριν καν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο. Ένα καλοζυγισμένο σουτ του Πέδρο στο 40΄έσπασε τη... μονοχρωμία στο «Juventus Arena», το οποίο ωστόσο δυο λεπτά αργότερα έμελλε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στη βραδιά! Έπειτα από προσπάθεια του Ραμπιό, ο Κιν έφυγε στο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον «κρέμασε» με άψογο τελείωμα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο β΄μέρος, αγγίζοντας το 2-0 με τους Μίλικ και Κόστιτς στο ξεκίνημα. Ό,τι δεν μπορούσαν ωστόσο να κάνουν οι δυο τους, το κατάφερε και πάλι ο Κιν στο 54΄! Έπειτα από ασθενή επέμβαση του Ποβέντελ ο Ιταλός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το 2-0 προ κενής εστίας. Η Γιουβέντους έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, κρατούσε σταθερά τα ηνία και στο τέλος πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα με τον Μίλικ!

Στο 89΄και έπειτα από εντυπωσιακή κούρσα και ασίστ του Κιέζα, ο Πολωνός έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Μπιανκονέρι. Ένα δοκάρι της Λάτσιο σε σουτ του Βετσίνο στις καθυστερήσεις ήταν η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με τη Γιουβέντους να παίρνει το πέμπτο σερί τρίποντο και να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις για φέτος με μια εμφάνιση... σκέτο τονωτικό για την εύθραυστη ψυχολογία της.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ραμπιό, Λοκατέλι (85΄Παρέδες), Γατζόλι, Κόστιτς (63΄Κιέζα), Κουαδράδο, Μίλικ, Κιν (63΄Ντι Μαρία)

Λάτσιο (Μαουρίσιο Σάρι): Προβέντελ, Χισάι (69΄Τζιλά), Κασάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Κατάλντι (58΄Βετσίνο), Μπάσιτς (59΄Λουίς Αλμπέρτο), Πέδρο, Ρομέρο (69΄Κανσελιέρι), Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς (78΄Αντόνιο), Φελίπε Άντερσον

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Serie A:

Κλείσιμο
Έμπολι-Κρεμονέζε 2-0

Νάπολι-Ουντινέζε 3-2

Σαμπντόρια-Λέτσε 0-2

Μπολόνια-Σασουόλο 3-0

Αταλάντα-Ίντερ 2-3

Μόντσα-Σαλερνιτάνα 3-0

Ρόμα-Τορίνο 1-1

Βερόνα-Σπέτσια 1-2

Μίλαν-Φιορεντίνα 2-1

Γιουβέντους-Λάτσιο 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)

Νάπολι 41

Μίλαν 33

Γιουβέντους 31

Λάτσιο 30

Ίντερ 30

Αταλάντα 27

Ρόμα 27

Ουντινέζε 24

Τορίνο 21

Μπολόνια 19

Φιορεντίνα 19

Έμπολι 17

Σαλερνιτάνα 17

Σασουόλο 16

Μόντσα 16

Λέτσε 15

Σπέτσια 13

Κρεμονέζε 7

Σαμπντόρια 6

Βερόνα 5



Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η γυναίκα περίμενε για 45 λεπτά σε παγκάκι πριν εκραγεί η βόμβα

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Πρόταση γάμου δρομέα στην αγαπημένη του μετά από 42 χλμ.

Από τη Μέριλιν στην Μπάρμπι: Η άνοδος και η πτώση της «χαζής» ξανθιάς του Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης