Σον: «Θα είμαι κανονικά στο Μουντιάλ»

Ο άσος της Τότεναμ τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League, ωστόσο φρόντισε να καθησυχάσει τους συμπατριώτες του στη Νότια Κορέα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

26327508
Όταν ο λαβωμένος, από το σκληρό μαρκάρισμα του αντιπάλου του, Χεουνγκ Μιν Σον έπαιρνε το δρόμο για τα αποδυτήρια του Βελοντρόμ στη Μασαλία, όλη η Νότια Κορέα έπεσε σε κατάθλιψη.

Ο 30χρονος επιθετικός είναι μακράν του δεύτερου ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο της χώρας και η πιθανότητα να απουσιάσει από το Μουντιάλ πάγωσε τους πάντες.

Ο Σον αποκόμισες ένα κάταγμα κάτω από το αριστερό του μάτι και υποβλήθηκε σε επέμβαση την περασμένη Παρασκευή με τον ίδιο να σκορπά μέσω instagram χαμόγελα σε όλους τους συμπατριώτες του.



«Ήθελα απλώς να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα την τελευταία εβδομάδα.

Κλείσιμο
Έχω διαβάσει τόσα πολλά από αυτά και πραγματικά, πραγματικά σας εκτιμώ όλους. Σε μια δύσκολη στιγμή έλαβα πολλή δύναμη από εσάς!

Το να παίξεις για τη χώρα σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το όνειρο τόσων πολλών παιδιών που μεγαλώνουν, όπως ήταν και δικό μου.

Σας διαβεβαιώνων ότι δεν θα χάσω το Μουντιάλ για τίποτα στον κόσμο κι ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την όμορφη χώρα μας»

Αυτό ήταν το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και όπως όλα δείχνουν ο Σον θα ταξιδέψει στο Κατάρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Οι αρχαιολόγοι ελπίζουν στο «θαύμα» - Ποιες οι πιθανότητες να έχουν βρει τον τάφο της Κλεοπάτρας

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Dr. Oz - Στους Δημοκρατικούς η έδρα στην Πενσυλβάνια

Μαρία Σολωμού: Ήμουν με 3 - 4 άνδρες την ίδια περίοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης