Ξέσπασε ο Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι βγάζουν ζήλια και κακία αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι με τον Στέφανο»

Ξέσπασε ο Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι βγάζουν ζήλια και κακία αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι με τον Στέφανο»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στα social media έβαλε τέλος στις φήμες για κακές σχέσεις με τον γιο και παίκτη του Στέφανο

apostolos
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατο αγώνα του στη Βιέννη έβρισε τον πατέρα του και προπονητή του Απόστολο και του ζήτησε να φύγει από την εξέδρα. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnvxf1ysmoc1)


Η αντίδραση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα σχολιάστηκε αρνητικά από τα ΜΜΕ αλλά κάποιοι με ψεύτικούς λογαριασμούς στα social media αποφάσισαν να συνεχίσουν την κόντρα και να βάλουν λόγια που δεν είχε πει στο στόμα του Απόστολου. 



Αυτό ανάγκασε τον πατέρα Τσιτσιπά να πάρει θέση. Με ανάρτησή του σημείωσε ότι συνεχίζουν ενωμένοι και δυνατοί μαζί με τον Στέφανο ενώ έκανε λόγο για ψεύτικα προφίλ για φθόνο και ζήλια. 

Η ανάρτηση του Απόστολου Τσιτσιπά

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ζητείται κηπουρός για τους κήπους του Βασιλιά Κάρολου στο Μπάκιγχαμ - Η αμοιβή του

22χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ρόδο είχε χάσει πατέρα και παππού στην άσφαλτο

Το κινητό πρόδωσε τον «δράκο με το τατουάζ» - Ήταν έτοιμος να φύγει από την Αλβανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης