Νετς - Πέισερς 116-109: Ο Ντουράντ έδωσε... νίκη-οξυγόνο στο Μπρούκλιν (vid)

Νετς - Πέισερς 116-109: Ο Ντουράντ έδωσε... νίκη-οξυγόνο στο Μπρούκλιν (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ έγραψε την... δική του ιστορία στο ΝΒΑ προσπερνώντας τον Βινς Κάρτερ στην 19η θέση των καλύτερων σκόρερ και παράλληλα οδήγησε τους Νετς σε μια νίκη που είχαν ανάγκη κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς με 116-109

nets
Όπως φαίνεται ο Κέβιν Ντουράντ το είχε πάρει... προσωπικά. Δεν πέρασαν καλά-καλά τρεις ημέρες από τη νίκη των Πέισερς στο Μπρούκλιν και ο KD θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, βάζοντας «φρένο» στις μέτριες έως και και κακές εμφανίσεις των Νετς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Κάτι που αποδείχθηκε μέσα στο παρκέ. Στα 39 λεπτά που αγωνίστηκε σημείωσε 36 πόντους, έχοντας 11/17 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 8/8 βολές, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 3 λάθη. Μάλιστα και στα επτά ματς της φετινής σεζόν όπου οι Νετς έχοντας 2-5 ρεκόρ, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είχε 25+ πόντους, αριθμός που ισοδυναμεί και με ρεκόρ για την franchise των Νετς.

Εκτός είχε μείνει ο Μπεν Σίμονς λόγω ενοχλήσεων, με τον Καϊρί Ίρβινγκ να προσθέτει άλλους 28 πόντους με 5/8 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 6/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα. Ο... τρίτος της παρέας του Μπρούκλιν με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Νικ Κλάξτον, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα οι Πέισερς μετρούν 3-5 ρεκόρ μετά από αυτήν την ήττα. Ο Κρις Ντουάρτε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 30 πόντους και 5/10 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Χιλντ (22π.), Μαθούριν (16π.) και Χαλιμπέρτον (11π., 8ριμπ., 5ασ.)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης