Serie A: «Διπλά» με ανατροπή για Ρόμα και Μπολόνια - Δείτε τα γκολ

Serie A: «Διπλά» με ανατροπή για Ρόμα και Μπολόνια - Δείτε τα γκολ

Οι Τζιαλορόσι με γκολ στο 88' και στο 92' έφυγαν από τη Βερόνα με το 3-1  και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση - Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Μπολόνια, 2-1 τη Μόντσα

roma_verona
Αγχωτικό τρίποντο για τη Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη Βερόνα, η οποία από το 36' έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όμως χάρη σε γκολ στο 88' και στο 90+2' νίκησαν με 3-1 εκτός έδρας και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τους 25 βαθμούς, ανέβηκε στην 4η θέση της Serie A και προσπέρασε για έναν την Ίντερ και τη Λάτσιο, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 18' όταν μετά από κάθετη του Κάρσντορπ ο Έιμπραχαμ πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27' όταν μετά από αδύναμο σουτ του Φαραόνι ο Νταβίνοβιτς άλλαξε την τροχιά της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Ο σκόρερ ήταν εν τέλει ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς αποβλήθηκε στο 36' για σκληρό φάουλ στον Τζανιόλο.

Οι Τζιαλορόσι βρήκαν την απάντηση στο 45+2' όταν ο Καμαρά έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Έιμπραχαμ, ο οποίος σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι αλλά ο Τζανιόλο πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε. Οι παίκτες της Βερόνα ήταν καλά οργανωμένοι αλλά η Ρόμα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Στο 83' ο Μάτιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με γυριστή κεφαλιά και πέντε λεπτά αργότερα (88') έδωσε την ασίστ στον Βολπάτο για το 2-1. Ο Ελ Σαράουι στο 90+2' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co0d9q64wqxl)


Μόντσα - Μπολόνια 1-2: Ανατροπή και δεύτερη διαδοχική νίκη για τους Ροσομπλού

Σημαντική νίκη για την Μπολόνια. Οι Ροσομπλού μετά την επικράτηση τους επί της Λέτσε πέρασαν με το «διπλό» από την έδρα της Μόντσα, ανέβηκαν στη 12η θέση με 13 βαθμούς και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Κλείσιμο
Oι γηπεδούχοι, οι οποίοι πριν τη σέντρα έστειλαν μήνυμα στήριξης στον συμπαίκτη τους Πάμπλο Μάρι, άνοιξαν το σκορ στο 57'. Ο Αεμπίσχερ έκανε πέναλτι, ο Πετάνια το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Oι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεση απάντηση στο 60' με το δυνατό σουτ του Φέργκιουσον από το όριο της περιοχής. Η Μπολόνια ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο 73'. Ο Ζίρκζι έκανε έξαιρετική ενέργεια, έβγαλε τον Ορσολίνι σε θέση βολής και αυτός διαμόρφωσε το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co0g8ypan6sp)


Στις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής στη Serie A σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Νάπολι-Σασουόλο 4-0

Λέτσε-Γιουβέντους 0-1

Ίντερ-Σαμπντόρια 3-0

Έμπολι-Αταλάντα 0-2

Κρεμονέζε-Ουντινέζε 0-0

Σπέτσια-Φιορεντίνα 1-2

Λάτσιο-Σαλερνιτάνα 1-3

Τορίνο-Μίλαν 2-1

Βερόνα-Ρόμα 1-3

Μόντσα-Μπολόνια 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)

Νάπολι 32

Αταλάντα 27

Μίλαν 26

Ρόμα 25

Λάτσιο 24

Ίντερ 24

Γιουβέντους 22

Ουντινέζε 22

Τορίνο 17

Σαλερνιτάνα 16

Σασουόλο 15

Μπολόνια 13

Φιορεντίνα 13

Έμπολι 11

Μόντσα 10

Σπέτσια 9

Λέτσε 8

Σαμπντόρια 6

Βερόνα 5

Κρεμονέζε 5



Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στα μέσα Νοεμβρίου το νέο κύμα στην Ελλάδα, λένε οι επιστήμονες

Πόλεμος στην Ουκρανία - Αντιπερισπασμός Πούτιν για τις ήττες στο πεδίο των μαχών - Τι σημαίνει για την... τσέπη μας η κατάρρευση της συμφωνίας για τα σιτηρά

Αδιανόητες εικόνες στο Βελιγράδι: Πατέρας - προπονητής τένις ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του στην προπόνηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης