Serie A, Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 1-3: Τεράστιο διπλό στο Ολίμπικο - Δείτε τα γκολ

Serie A, Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 1-3: Τεράστιο διπλό στο Ολίμπικο - Δείτε τα γκολ

Η Σαλερνιτάνα υποχρέωσε τη Λάτσιο στην πρώτη της ήττα μετά τις 3 Σεπτεμβρίου (1-3) και την άφησε στο -8 από την κορυφή, πανηγυρίζοντας το παρθενικό της τρίποντο στη σεζόν εκτός έδρας

26390467
Η Λάτσιο είχε μετατρέψει σε άγνωστη λέξη την ήττα στο Campionato, με ένα σερί που την είχε εδραιώσει στην τετράδα και σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή. Το αήττητο, όμως, «γκρεμίστηκε» εμφατικά, εντός έδρας από τη Σαλερνιτάνα (1-3) που μέχρι πρότινος δεν είχε πετύχει νίκη μακριά από το γήπεδό της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnzhyryp3d21)


Χάρη σε ανατροπή στο β' μέρος, οι Ιππόκαμποι διέγραψαν το προβάδισμα που πήραν οι Λατσιάλι από το 41' με τον Τζακάνι. Στο 61' ένας πρώην παίκτης της Λάτσιο, ο Αντόνιο Καντρέβα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ ένας πρώην της Ρόμα, ο Φάζιο γύρισε «τούμπα» το ματς στο 68'. Το τελειωτικό χτύπημα των φιλοξενούμενων ήρθε στο 76' με γκολ του Μπουλαγιέ Ντιά.

Στους 24 βαθμούς, λοιπόν, έμεινε η Λάτσιο, όσους έχει και η Ίντερ που την έπιασε στην τέταρτη θέση, στους 16 βρίσκεται η Σαλερνιτάνα που έχει ξεφύγει ήδη με διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στον Κεμάλ Ατατούρκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Υπάρχει πραγματικός Πούτιν;» - Κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει τρεις σωσίες

Οι... μαέστροι της τηλεθέασης - Εκπομπές, σειρές και παρουσιαστές που «τρελαίνουν» τα μηχανάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης