ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Τρομερές αποδοκιμασίες σε Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Τρομερές αποδοκιμασίες σε Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκε, αλλά όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε πανδαιμόνιο - Ο Ρουμάνος κινήθηκε προς το πέταλο προκαλώντας ακόμη μεγακλύτερη ένταση

Lucesku
Λίγο πριν τις 18:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Opap Arena κ όπως συνηθίζεται οι ποδοσφαιριστές της βγήκαν για την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ.

Όταν όμως έκανε την εμφάνιση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οπαδοί της Ένωσης ήταν σα να έβλεπαν τον χειρότερο εχθρό τους ανεβάζοντας την ένταση κατακόρυφα.

Κι ο Ρουμάνος που είναι μετρ στα mind games (και σπάνια-για να μην πούμε ποτέ- εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα) φρόντισε να ρίξει (πολύ) λάδι στη φωτιά.
Αποδοκιμασία σε Λουτσεσκου

Ακούγοντας τις αποδοκιμασίες έκανε νόημα με τα χέρια του σα να έλεγε στους ΑΚΕτσήδες «φωνάξτε κι άλλο δεν σας ακούω» κι αφού έφτασε στη μεσαία γραμμή κινήθηκε ξαφνικά προς το πέταλο που είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.
Αμέσως έτρεξαν κοντά του άνθρωποι της ασφάλειας της ΑΕΚ, αλλά και μέλη της διοίκησης ζητώντας του να σταματήσει αυτή την άσκοπη βόλτα που προκαλούσε την ένταση με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην το δέχεται έτσι εύκολα, αλλά να επιστρέφει προς την φυσούνα, πριν κάνει νέα στροφή προς την άλλη περιοχή.

Από το απέναντι πέταλο έφυγαν και δύο μπουκάλια με νερό που έσκασαν αρκετά μακριά με τον Λουτσέσκου να συνομιλεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργο Κοσμά, αλλά να συνεχίζει για λίγο ακόμη τη βόλτα του πριν τελικά βρεθεί ξανά στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπου είχε εγκάρδια χειραψία με τον άσο της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ.
Δακρυγόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης