Serie A, Μίλαν - Μόντσα 4-1: Τεσσάρα στην ομάδα του Μπερλουσκόνι - Δείτε τα γκολ

Serie A, Μίλαν - Μόντσα 4-1: Τεσσάρα στην ομάδα του Μπερλουσκόνι - Δείτε τα γκολ

Με κορυφαίο τον Μπραΐμ Ντίαθ ξεμπέρδεψε με τη Μόντσα του αγαπημένου της Μπερλουσκόνι (4-1) και έπιασε προσωρινά τη Νάπολι στην κορυφή της Serie A

26356795
Ποιος να το λέγε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα χαιρόταν με άνετη νίκη της Μίλαν!

Στο ποδόσφαιρο ωστόσο όλα γίνονται και η παρουσία του άλλοτε θρυλικού πρόεδρου των Ροσονέρι στα διοικητικά της Μόντσα τον ανάγκασε να αντικρίσει για πρώτη φορά την... άλλη πλευρά του νομίσματος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnsnz5e1go1t)


Με τον Μπραΐμ Ντίαθ να τραβάει κουπί με δυο γκολ και τους Οριγκί - Λεάο να ακολουθούν, η Μίλαν κέρασε τεσσάρα τους Λομβαρδούς (4-1) και πίκρα τον Ιταλό παράγοντα για να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να πιάσει προσωρινά τη Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnsn60371km1)



Η Μίλαν κυριάρχησε από την αρχή της αναμέτρησης και το πρώτο γκολ φαινόταν πως αποτελεί απλώς θέμα χρόνου. Έτσι κι έγινε με τον Μπραΐμ Ντίαθ να παίρνει την... ασίστ του Ταταρουσάνου και να ολοκληρώνει υποδειγματικά την ατομική του ενέργεια για το 1-0 (16΄). Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Ρουμάνος τερματοφύλακας ανέλαβε δράση για να κρατήσει όρθιους τους Ροσονέρι από την αντεπίθεση της Μόντσα, η οποία άγγιξε το γκολ σε δυο περιπτώσεις (24΄, 27΄), δίχως ωστόσο να βρει λύση για τον αντίπαλο κίπερ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnsmrgq22729)
Κλείσιμο



Και αφού το  1-1 δεν συνέβη ποτέ, η Μίλαν βρήκε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς. Έπειτα από πάσα του Οριγκί, ο Ντίαθ γύρισε υπέροχα προς την εστία και έγραψε το 2-0 με άψογο τελείωμα στο 41΄. Η διαφορά ασφαλείας ώθησε τους Ροσονέρι να βγουν ορεξάτοι και για το β΄μέρος, άγγιξαν το 3-0 με τον Ρέμπιτς στο 47΄και τελικά το πέτυχαν με φανταστικό σουτ του Οριγκί στο παραθυράκι της εστίας (65΄).

26356782


Η αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Ρανόκια που μείωσε σε 3-1 πέντε λεπτά αργότερα έδωσε νέα πνοή στους Λομβαρδούς, οι οποίοι στο 77΄ωστόσο είδαν και πάλι τον Ταταρουσάνου να τους στερεί το γκολ σε προσπάθεια του Καρμπόνι. Κόντρα στη ροή ο Λεάο έγραψε το 4-1 με υπέροχο πλασέ βάζοντας ξανά για... ύπνο την αναμέτρηση, με τη Μίλαν να δίνει συνέχεια στις νίκες και να πιάνει τη Νάπολι στην πρώτη θέση, αλλά με ματς περισσότερο.


Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Ντεστ (46΄Καλουλού), Κιάερ (60΄Γκάμπια), Τομόρι, Ερναντές, Μπενασέρ, Πομπέγκα, Μεσίας, Ρέμπιτς (60΄Λεάο), Μπραΐμ Ντίαθ (53΄Ντε Κεταλάρ), Οριγκί (78΄Βρανξ)

Μόντσα (Ραφαέλ Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Αντόφ, Μαρί, Καλδιρόλα (64΄Καρμπόνι), Κιούρια, Κάρλος Αουγκούστο, Μπαρμπέρις (46΄Ρανόκια), Σένσι (66΄Μπόντο), Πεσίνα, Καπράρι (66΄Γκιτκιάερ), Μότα (54΄Πετάνια)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν τους βιαστές της 12χρονης μέσα από 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ικανοποίηση στην Αθήνα για τον ευρω-συμβιβασμό για το αέριο, αλλά ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»

Αντίστροφη μέτρηση για την «πολιορκία» της Χερσώνας - Πώς κινούνται οι Ουκρανοί και τι ετοιμάζουν οι Ρώσοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης