Bundesliga: Η Μπάγερν 2-0 την Χόφενχαϊμ, έριξε πεντάρα στη Στουτγάρδη η Ντόρτμουντ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: Η Μπάγερν 2-0 την Χόφενχαϊμ, έριξε πεντάρα στη Στουτγάρδη η Ντόρτμουντ - Δείτε τα γκολ

Η Μπάγερν έκανε το... καθήκον της στην έδρα της Χόφενχαϊμ και με το άνετο 2-0 πλησίασε προσωρινά στο -1 από την κορυφή

26356413
Δίχως να... ιδρώσει, η Μπάγερν ψαλίδισε προσωρινά την απόσταση από την κορυφή! Ένα κεφάτο πρώτο μέρος στην έδρα της Χόφενχαϊμ άλλωστε αρκούσε στους Βαυαρούς για να φύγουν με ένα άνετο διπλό (0-2) και να πλησιάσουν στο -1 την Ουνιόν Βερολίνου, αν και με ματς περισσότερο.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυναμικά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έριξαν προειδοποιητικές βολές σε δυο περιπτώσεις (4΄,12΄) με τον Γκνάμπρι, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάουμαν.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η Μπάγερν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για να διασπάσει την άμυνα της Χόφενχαϊμ και τελικά το πέτυχε από μια στημένη μπάλα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκορέτσκα έστρωσε με κεφαλιά στον αμαρκάριστο Μουσιάλα και ο τελευταίος εκτέλεσε για να ανοίξει το σκορ στο 18΄.

Το γκολ άνοιξε την όρεξη στους Βαυαρούς που πλησίασαν στο 2-0 με τους Γκορέτσκα, Γκνάμπρι και Μουσιάλα, ενώ ενδιάμεσα ο Ούλραιχ δήλωσε παρών σε προσπάθεια του Ρούτερ για να κρατήσει το μηδέν.

Τελικά στο 38΄ο Τσούπο Μότινγκ απέβαλε το όποιο άγχος από τους συμπαίκτες με πανέμορφο σουτ στην κίνηση, σφραγίζοντας ένα άνετο διπλό για τους Βαυαρούς που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο γκολ στο δεύτερο μέρος, δίχως πάντως να το καταφέρουν.

«Ξέσπασε» στη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου η Ντόρτμουντ
Κλείσιμο
Η Ντόρτμουντ μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες στη Bundesliga και το έκανε με εμφατικό τρόπο, καθώς συνέτριψε τη Στουτγκάρδη του βασικού και αναντικατάστατου Ντίνου Μαυροπάνου στο «Signal Iduna Park» με 5-0.

Brilliant Bellingham & Reyna Goal | Dortmund - Stuttgart 5-0 | All Goals | MD 11 – Bundesliga 22/23


Oι Βεστφαλοί πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπέλινγκχαμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2', στο 13' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρέινα ο Ζίλε διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός έγινε εκτελεστής στο 44'. Ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε για δεύτερη φορά στο 53' και ο 17χρονος Μουκόκο διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 72'.

«Εφτάψυχη» Λειψία έμεινε όρθια απέναντι στην Άουγκσμπουργκ

Στο αναμφίβολα πιο «τρελό» ματς της αγωνιστικής στην Bundesliga, Άουγκσμπουργκ και Λειψία προσέφεραν μια χορταστική ισοπαλία με 3-3 στο χορτάρι της «Άουγκσμπουργκ Αρένα». Οι Βαυαροί πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπερίσα να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα στην παράβαση που κέρδισε ο Βάργκας από τον Ράουμ. Ο Ντεμίροβιτς στο 51' με κεφαλιά-δυναμίτη από το κόρνερ του Μπερίσα έκανε το 2-0 και ο Βάργκας στο 64' με υπέροχη στοπάρισμα και διαγώνιο σουτ στην κίνηση έβαλε με τρία γκολ μπροστά την ομάδα του Μάασεν.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα για την Άουγκσμπουργκ, αφού στο 66' ο Ιάγο πήρε μία κίτρινη κάρτα για το σκληρό του φάουλ και ακόμα μία για την έντονη διαμαρτυρία του, αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Ο Άντρε Σίλβα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του και μείωσε σε 3-1 στο 72', όμως ο πραγματικός χαμός ήρθε ένα λεπτό πριν την λήξη του ενενηντάλεπτου. Αρχικά ο Ενκουνκού με μία άριστη εκτέλεση φάουλ έφερε τους «ταύρους» σε απόσταση βολής, για να έρθει ο Ράμος στο 90' να ολοκληρώσει την επαναφορά ισοφαρίζοντας σε 3-3! Τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με την μεταξύ τους διαφορά να παραμένει στους δύο, την Λειψία να βρίσκεται στην ένατη θέση με 16 και την Άουγκσμπουργκ στην ενδέκατη με 14.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν τους βιαστές της 12χρονης μέσα από 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ικανοποίηση στην Αθήνα για τον ευρω-συμβιβασμό για το αέριο, αλλά ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»

Αντίστροφη μέτρηση για την «πολιορκία» της Χερσώνας - Πώς κινούνται οι Ουκρανοί και τι ετοιμάζουν οι Ρώσοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης