Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις αποστολές ο Φορτούνης - Έκοψε Ουί Τζο Χουάνγκ ο Μίτσελ

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις αποστολές ο Φορτούνης - Έκοψε Ουί Τζο Χουάνγκ ο Μίτσελ

Το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τα «ερυθρόλευκα» σε επίσημο ματς, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 Μαϊου

fortounis-mitchel
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Φορτούνης με τον Μίτσελ να τον υπολογίζει για παιχνίδι του Σαββάτου (22/10) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τα «ερυθρόλευκα» σε επίσημο ματς, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 Μαϊου.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε κανονικά τον Πεπ Μπιέλ παρότι είχε μείνει εκτός κόντρα στην Καραμπάγκ όπως και ο Άβιλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ εκτός έμεινε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πασχαλάκης αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός κάτω από τα δοκάρια ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Σαμασέκου καθώς ο Εμβιλά προορίζεται για τα στόπερ. Τέλος, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έναντι του Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή στην οποία είναι κι ο Κώστας Φορτούνης:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ). Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κλείσιμο
Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.»

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης

Τι υποσχέθηκαν να στείλουν οι Ουκρανοί στον Δένδια για να θυμάται την επίσκεψή του στο Κίεβο

Οι τελευταίες ώρες της Τρας στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης