Κόντε: «Δυσκολευτήκαμε κόντρα στην Τσέλσι, χάσαμε από Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ, δεν είμαστε διεκδικητές του τίτλου»

Κόντε: «Δυσκολευτήκαμε κόντρα στην Τσέλσι, χάσαμε από Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ, δεν είμαστε διεκδικητές του τίτλου»

Ο πολύπειρος Ιταλός κόουτς Αντόνιο Κόντε επιμένει ότι η Τότεναμ δεν είναι διεκδικήτρια του τίτλου της Premier League καθώς όπως υποστήριξε δυσκολεύεται σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου

conte_spurs
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του δεν έχει ακόμα τα επίπεδα ετοιμότητας να είναι διεκδικήτρια του τίτλου, μετά από μια ακόμη κακή εμφάνιση απέναντι σε έναν από τους βασικούς αντιπάλους της, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Σπερς ηττήθηκαν με 2-0 το βράδυ της Τετάρτης (19/10) και δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν μια πειστική εμφάνιση.

Παρά το γεγονός ότι απολάμβανε ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα σε μια σεζόν και απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, ο Κόντε εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κατάκτηση τίτλου δεν είναι κάτι που μπορεί να στοχεύσει η ομάδα του. «Μερικές φορές ακούω ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Μόνο σε 10 ή 11 μήνες, δεν μπορείς να περάσεις από την ένατη θέση για να γίνεις διεκδικητής του τίτλου ένα χρόνο μετά, ειδικά όταν τερμάτισες 20 πόντους πίσω από τα 'τέρατα' στην Αγγλία», πρόσθεσε.

Οι Σπερς δεν κατάφεραν να πείσουν απέναντι στους αντιπάλους κορυφαίου επιπέδου καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, χρειάζονταν καθυστερήσεις για να εξασφαλίσουν μια τυχερή ισοπαλία 2-2 στην Τσέλσι, ενώ επίσης παραδόθηκαν με ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου στην αρχή του μήνα. Ο Κόντε επιμένει ότι έχει επίγνωση του προβλήματος και κάλεσε τους παίκτες του να αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές στις υψηλότερης δυσκολίας δοκιμασίες για να αποδείξουν την αξία τους.

«Σίγουρα δεν είναι καλό παιχνίδι για εμάς, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής και πρώτα απ' όλα, ειδικά με τους παίκτες μου, δεν ήταν η πρώτη φορά για εμάς, παρά το γεγονός ότι η βαθμολογία είναι καλή, κάθε φορά που παίζουμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου δυσκολευόμαστε. Δυσκολευτήκαμε κόντρα στην Τσέλσι γιατί ισοφαρίσαμε μετά από 92 λεπτά, αλλά η Τσέλσι κυριάρχησε στο παιχνίδι και με την Άρσεναλ χάσαμε και σήμερα από τη Γιουνάιτεντ χάσαμε. Σίγουρα όταν το επίπεδο είναι υψηλό, θα δυσκολευτούμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε έξω από το γήπεδο. Μπορούμε να βελτιωθούμε...»

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης