Μίτσελ για Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί» - Ντεμπούτο Πασχαλάκη

Μίτσελ για Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί» - Ντεμπούτο Πασχαλάκη

Ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Καραμπάγκ με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει τον Πασχαλάκη

5701522
Ο Μίτσελ άνοιξε τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ (Πέμπτη, 19:45) και αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. 

Ο Ισπανός προπονητής ανέλυσε το πλάνο του στη συνέντευξη Τύπου στο Αζερμαϊτζάν και τόνισε ότι η ομάδα του έχει μια αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύει. 



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για την ενδεκάδα και το σχήμα και τι διαφορές θα έχει με το προηγούμενο παιχνίδι: «Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή». 

Αν το αυριανό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού: «Το ξέρουμε έχουν συμβεί πολλά πράγματα φέτος στην ομάδα μας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς». 
5701520


Αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους νεαρούς και για την πρώτη συμμετοχή του Πασχαλάκη: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσουν να βάζω παιδιά από την ακαδημία, μου αρέσει να στοιχηματίζω στους νέους. Θα είναι πιο δύσκολο με μεγάλο ρόστερ, θα παίρνουν όμως ευκαιρίες. Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο».. 

Για τα συναισθήματά του μετά το το 0-3 στον πρώτο αγώνα: «Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό γιατί δεν παίξαμε άσχημα. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε». 


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωτούσαν την 12χρονη «κάνεις καλό σεξ;» - Είχε επικοινωνήσει μαζί της και ζευγάρι

«Ανοησίες» χαρακτήρισε το Κίεβο την έρευνα της ρωσικής FSB για την γέφυρα της Κριμαίας

Ο Κάνιε Γουέστ ειρωνεύεται την Κιμ Καρντάσιαν: «Ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει τα οπίσθιά της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης