Τιερί Ανρί για Εμπαπέ: «Δε γνωρίζω τι του υποσχέθηκαν, ο παίκτης δεν είναι πάνω από τον σύλλογο»

Τιερί Ανρί για Εμπαπέ: «Δε γνωρίζω τι του υποσχέθηκαν, ο παίκτης δεν είναι πάνω από τον σύλλογο»

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για την δική του καριέρα και «άδεισε» τον Κιλιάν Εμπαπέ

24389344
Μια ημέρα μετά από την αποκάλυψη της Marca ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει θέση για το θέμα πήρε ο Τιενρί Ανρί.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός δεν συμφωνεί με όλα αυτά που "χρεώνονται" στον Εμπαπέ και τονίζει ότι κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από τον σύλλογο.



Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανρί

«Κανένας δεν θέλει να εκτίθεται σε κάτι στο οποίο δεν είναι καλός. Απλά δεν σου αρέσει, αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο απ' όλα και αυτό είναι ο σύλλογος. Κι εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Τον κάνουν να αισθάνεται ότι ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλα ή τον κάνουν να αισθάνεται ότι εκείνος είναι πιο σημαντικός από το σύλλογο;

Κλείσιμο
Θα χρησιμοποιήσω κάτι από τη δική μου ιστορία. Δεν μου άρεσε εκεί που αγωνιζόμουν για την Μπαρτσελόνα. Το μισούσα, αλλά το έκανα για την ομάδα.

Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι μετά από εκατό συμμετοχές και δεν ξέρω πόσα γκολ για τη Γαλλία έπρεπε να παίξω στα αριστερά. Δεν άκουσα κανέναν να λέει "Α, τι ωραία χειρονομία" το να πάω να παίξω στα αριστερά αντί για παίκτες που είχαν λιγότερα γκολ και λιγότερες συμμετοχές.

Υπάρχει ένας κανόνας. Αν το αφεντικό σου πει να κάνεις κάτι, το κάνεις. Αν είναι για το καλό της ομάδα. Αν είναι για το κακό της ομάδας θα διαφωνούσα.

Δε γνωρίζω τι του υποσχέθηκαν. Απέξω φαίνεται ότι ποτέ δεν έχει ακούσει όχι στη ζωή του. Το τονίζω ότι μοιάζει να συμβαίνει αυτό. Δεν μου αρέσει να κάνω θεωρίες. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που βλέπω».



Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης