Μπαρτσελόνα: «Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για τον Μέσι»

Μπαρτσελόνα: «Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για τον Μέσι»

Ο οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ξέρει να κάνει θαύματα

4273667
Τις τελευταίες ημέρες στην Αργεντινή φούντωσαν τα σενάρια της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα διέψευσε αλλά ήταν λογικό αφού είμαστε στη μέση της σεζόν και η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να συζητήσει την επέκταση της συνεργασίας της.

Ο Μέσι μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2023 και τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Αργεντινή για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν καθημερινά.

Βέβαια στο παιχνίδι έχει εισέλθει επίσημα και η Μπαρτσελόνα. Ο οικονομικός αντιπρόεδρος του συλλόγου, Έντουαρντ Ρομέου, παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα και ρωτήθηκε εάν υπάρχει θέμα επιστροφής Μέσι.



Κλείσιμο
«Οπως όταν έπαιζε, αυτός ελέγχει την μπάλα. Αυτό είναι ένα θέμα για την διαχείριση του αθλητισμού. Εάν το σκεφθεί, θα πιάσουμε δουλειά. Ξέρουμε να κάνουμε θαύματα. Αλλά ναι, είναι πλεονέκτημα για την Μπάρτσελόνα και οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοικτές για τον Μέσι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα αλλά και ο πρόεδρος της τον θέλουν πίσω αλλά θα περιμένουν τον Μέσι να αποφασίσει τι θέλει για την καριέρα του. Η εφημερίδα "Sport" αναλύοντας το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής αναφέρει ότι θα πρέπει να γίνουν τρία θαύματα για να δούμε και πάλι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τον Λίο.

Το πρώτο είναι ο ποδοσφαιριστής να θέλει να επιστρέψει. Το δεύτερο είναι να δεχτεί πολύ μικρότερο συμβόλαιο σε σχέση με την Παρί. Το τρίτο είναι εάν ταιριάζει με το νέο πρότζεκ του Τσάβι.

Στην εξίσωση υπάρχει και η Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα θέλει να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο Παρίσι και δίνει 30 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Μέσι φέρνει "ζεστό" χρήμα στην Παρί αφού όπως έχει ανακοινωθεί από την ημέρα που έφτασε στο Παρίσι έχει βάλει στα ταμεία της 700 εκατ. ευρώ από χορηγίες και από τις φανέλες που πουλάει σε όλο τον πλανήτη.

Φυσικά όπως γράφει η Sport κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή για βίντεο που δείχνει υπαλλήλους παιδικού σταθμού να «βασανίζουν» νήπια με τρομακτική μάσκα

«Μαύρα» γενέθλια για τον Πούτιν - Πώς η Ουκρανία του χάλασε τη γιορτή

Κατέθεσε η Θάλεια Ματίκα στη δίκη Φιλιππίδη – Τι είπε για την πρώτη καταγγέλλουσα και τον κατηγορούμενο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης