Γουεμπανιάμα: Άλλη μία απίθανη παράσταση από το επόμενο Νο1 του Draft

Γουεμπανιάμα: Άλλη μία απίθανη παράσταση από το επόμενο Νο1 του Draft

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έδωσε άλλη μια εκπληκτική παράσταση, με 36 πόντους και 11 ριμπάουντ, την απόλυτη διαφήμιση για το επόμενο No1 του Draft του NBA!
«Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα στην καριέρα μου»

mets
Τα πάντα κινούνται γύρω από τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Το σύντομο πέρασμά του, για δύο αναμετρήσεις προετοιμασίας, μοιάζουν με το τέλειο «βάπτισμα». Την απόλυτη διαφήμιση για το επόμενο Νο1 του Draft.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της Μετροπολιτάν, ομάδα που αγωνίζεται ο Γουεμπανιάμα, απέναντι στην G-League Ignite (την ομάδα επίλεκτων που παίζει στη G-League), ο Γάλλος είχε 36 πόντους (12/16 βολές, 2/7 τριπ., 9/17 δίποντα, 4 ασίστ, 4 μπλοκ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη) και 11 ριμπάουντ. Και ανάμεσα στα κατορθώματά του, πολλά και εντυπωσιακά καλάθια, με κορυφαίο ένα fade away τρίποντο στην κίνηση από τη γωνία!

H γαλλική ομάδα επιβλήθηκε με 112-106, με τον Σκουτ Χέντερσον, ένας άλλος παίκτης που αναμένεται να βρεθεί ψηλά στο Draft, να τραυματίζεται μετά από σύγκρουση με τον Γουεμπανιάμα, να αποχωρεί τραυματίας.

Αν και το μεγαλύτερο... παράσημο του Γουεμπανιάμα ίσως είναι η διπλή χειραψία με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις (στο ματς των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς), με το «Βασιλιά» να κάνει μορφασμούς αποθέωσης στο νεαρό Γάλλο.


«Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα στην καριέρα μου»
Κλείσιμο
Στο ματς βρέθηκε και ο Ρούντι Γκομπέρ, με τη φωτογραφία των δύο να είναι σουρεάλ, αφού ο Γουεμπανιάμα περνάει για λίγα εκατοστά το νέο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

«Είναι τιμή να μιλάνε τόσο σπουδαίοι άνθρωποι για εμένα. Δεν αλλάζει κάτι, μου έστειλαν το βίντεο και εγώ είπα ότι είναι όμορφο, αλλά προσπαθώ να μένω προσγειωμένος. Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα. Δεν έχω παίξει στο NBA, δεν έχω επιλεγεί στο Draft, άρα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος και να πετύχω τους στόχους. Θα είναι δύσκολο, πρέπει να γίνομαι καλύτερος και να είμαι επίμονος σε ό,τι κάνω», είπε το νέο wonderkid του μπάσκετ, όταν ρωτήθηκε για τα θετικά σχόλια του ΛεΜπρόν.

Πηγή: gazzetta.gr
https://www.gazzetta.gr/basketball/g-league/2158044/goyempaniama-alli-mia-apithani-parastasi-apo-epomeno-no1-toy-draft-vid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης