Europa League: Δεν απέφυγε την ήττα στο ντεμπούτο του Μαρσέλο ο Ολυμπιακός, έχασε με 3-0 από την Καραμπάγκ - Δείτε τα γκολ

Europa League: Δεν απέφυγε την ήττα στο ντεμπούτο του Μαρσέλο ο Ολυμπιακός, έχασε με 3-0 από την Καραμπάγκ - Δείτε τα γκολ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Καραμπάγκ  στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε χωρίς βαθμό έπειτα από τρία παιχνίδια στο Europa League

5696238
Παρά την καλή του εικόνα στο α' μέρος ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στην επανάληψη και ηττήθηκε με 3-0 από την Καραμπάγκ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην 3η ημέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf5fabis73t)


Αυτή είναι η τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι είναι τελευταίοι στον όμιλο και δύσκολα θα μπορέσουν να κυνηγήσουν και την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference. 

Πλέον μετά από 3 αγώνες η Φράιμπουργκ έχει 9β, η Καραμπάγκ είναι 2η με 6β. και 3η η Ναντ με 3. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf4e1nxv47t)
Κλείσιμο


Πως ξεκίνησαν
Ο Μίτσελ έκανε τις μίνι εκπλήξεις του στο σχήμα του Ολυμπιακού. Με ένα σχήμα με 5-3-2 σε άμυνα και 3-4-3 σε επίθεση και με τριάδα στόπερ με Εμβιλά, Βρσάλικο και Σισέ. Τέρμα ήταν ο Τζολάκης, έξω δεξιά και έξω αριστερά οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο οι Μπουχαλάκης και Κούντε και η γραμμή κρούσης με Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουί Τζο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf4z4tt7ujt)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf4uj53p5rd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf4lbj1l4y1)


Η Καραμπάγκ είχε τέρμα τον Μαγκομενταλίγιεβ, άμυνα τους Γιαφαργκουίλιεβ, Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε και Βέσοβιτς, κέντρο με Αλμέιδα, Γκαράγιεβ και Κάντι και μπροστά τον φορ Οβόσου και άκρα με Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε.

Παρολίγον... ψυχρολουσία αλλά με VAR Check το γκολ της Καραμπάγκ δεν μέτρησε


Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό δέχθηκε γκολ από μία φάση όπου συνολικά αντέδρασε λάθος και σκόραρε ο Ζουμπίρ. Το γκολ όμως δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης μετά από VAR Check. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματά του και απείλησε στο 12' με πολύ καλό φάουλ του Μπιέλ, στο ίδιο περίπου λεπτό με κεφαλιά του Σισέ και στο 14' με σουτ του Κούντε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf4tktoebsh)


Στο 17' ο Σισέ είχε τετ α τετ έξω και ενώ θα μπορούσε να είχε πασάρει σε 2 συμπαίκτες του σε πιο καλή θέση. Στο 19' ένα σουτ του Ουί Τζο πέρασε έξω.

Ο Εμβιλά που είχε κάνει μία καίρια επέμβαση σε φάση των Αζέρων έσωσε τον Ολυμπιακό από ένα βέβαιο 0-1 διώχνοντας το πλασέ του Οβόσου στο 22' πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και στη συνέχεια έβγαλε στον Ροντρίγκες που από πλάγια έκανε καλό σουτ στο 25' το οποίο αποκρούστηκε. Στο 29' ο Ουί Τζο μετά από συνεργασία με τον Μπιέλ είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Μαγκομενταλίγιεβ. Στο 36' ο Σισέ έχασε μεγάλη φάση με την κεφαλιά του από κοντά να απομακρύνεται πριν περάσει τη γραμμή από τον Γιαφαργκουίλιεβ. Στη διάρκεια του α' μέρους ο Ολυμπιακός πήγε περισσότερο σε λογική 3-5-2 με τον Μπιέλ να τραβιέται πιο πίσω στον άξονα. Το α' μέρος έκλεισε στο 0-0.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf43tco0649)


Πρώτη φάση με το... καλημέρα του β' μέρους ο Γκάρι Ροντρίγκες και το ντεμπούτο Μαρσέλο εν μέσω αποθέωσης
Στο 49' ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε ωραία ενέργεια, ντρίμπλα και σουτ λίγο έξω μετά από πολύ καλή κάθετη του Μπουχαλάκη. Στο 56' ένα δυνατό φάουλ του Κούντε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Καραμπάγκ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf360twuvtl)


Στο 60ό λεπτό όλο το Καραϊσκάκη σηκώθηκε στο πόδι για την είσοδο του Μαρσέλο που μπήκε στη θέση του Μπουχαλάκη κάνοντας ντεμπούτο με την Ερυθρόλευκη φανέλα και πηγαίνοντας μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ. Στο 64' ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ (σωστά) μετά από προσπάθεια - σουτ του Μαρσέλο. Η Καραμπάγκ από τη μεριά της πάντως απείλησε σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις ακόμα.

To 0-1 η Καραμπάγκ με τον Οβόσου μετά από έλεγχο στο VAR για να κάνει μετά το 0-2 αλλά και το 0-3
Στο 68' η Καραμπάγκ έβγαλε φάση στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Οβόσου να σκοράρει από κοντά με 0-1. Μετά από έλεγχο VAR το γκολ μέτρησε κανονικά με τον Κάντι να έχει κάνει την ασίστ. Στο 73' ο Μασούρας πήγε να βάλει από πλάγια ένα απίθανο γκολ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 75' ένα σουτ του Κάντι ήταν πολύ καλό και έφυγε λίγο έξω και αφότου φάνηκε να βρίσκει τη μπάλα ο Τζολάκης.


Στο 82' ο Ολυμπιακός έκανε και νέο λάθος και δέχθηκε το 0-2. Ο Μαρσέλο έδωσε στον Σισέ, ο Σισέ δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα και ο Βέσοβιτς έκλεψε τη μπάλα και μετά σκόραρε για το 0-2. Στο 85' ο Σεϊντάεφ ήταν εκείνος που δεν κόπηκε από κανέναν για να κάνει με σουτάρα μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ το 0-3.

MVP: Ο Οβόσου διότι έβαλε το πρώτο γκολ της Καραμπάγκ και έτσι καθόρισε αισθητά το ματς. Πολύ καλό πρόσημο ο Κάντι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Η αμυντική γραμμή των Αζέρων μαζί με τον γκολκίπερ Μαγκομενταλίγιεβ, που παρότι είχε και τύχη κράτησε το μηδέν πίσω. Στον Ολυμπιακό εάν υπήρχε ένας παίκτης να σταθεί στο ύψος του ήταν μόνο ο Εμβιλά.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ (83' Βαλμπουενά), Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60' Μαρσέλο), Κούντε (74' Ίνμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60' Μασούρας), Μπιέλ και Ούι Τζο Χουάνγκ (74' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγιεβ, Γιαφαργκουίλιεβ (46' Μπαϊράμοβ), Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε, Βέσοβιτς (90' Α. Χουσεϊνοβ), Αλμέιδα (65' Ρομαό), Γκαράγιεβ, Κάντι, Οβόσου (90' Όζομπιτς), Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε (65' Σεϊντάεβ).

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε να «κόψει» δρόμο ο δικηγόρος που παρασύρθηκε από τρένο στα Τρίκαλα και σκοτώθηκε

Νεκρά βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια

Βίντεο: Φάλαινες δολοφόνοι κυνηγούν και κατασπαράζουν λευκό καρχαρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης