Η Equipe αποθέωσε τον Βλαχοδήμο: «Έκανε την Παρί να σκοντάψει»

Η Equipe αποθέωσε τον Βλαχοδήμο: «Έκανε την Παρί να σκοντάψει»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε στο 1-1 το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν και έλαβε σπουδαίες κριτικές από τους Γάλλους

26154279_2
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η γαλλική «L’ Equipe» στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μετά και το προσωπικό show του Έλληνα γκολκίπερ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ήταν αυτός που έκανε την Παρί Σεν Ζερμέν να σκοντάψει» αναφέρει λιτά και περιεκτικά η γαλλική ««L’ Equipe» στην αποθεωτική της αφιέρωση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cneahy5add1t)


Ο Έλληνας γκολκίπερ άλλωστε ήταν πανταχού παρών στην αναμέτρηση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και χάρη σε μια σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων κατάφερε να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μπενφίκα.

Μια εμφάνιση που ανάγκασε μέχρι και τη γαλλική εφημερίδα να υποκλιθεί στις ικανότητές του, χαρίζοντας του ένα γεμάτο 8αρι μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που ο μέσος όρος βαθμολογίας της πορτογαλικής ομάδας κυμάνθηκε στο 5,4.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cneamj9sls41)


Από την πλευρά του ο Έλληνας γκολκίπερ στάθηκε στη συλλογική προσπάθεια της Μπενφίκα, τονίζοντας πως η ομάδα του παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο!

«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, είχα καλές στιγμές στο παρελθόν. Πάντα μαθαίνουμε, μπορούμε να βελτιωθούμε και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα και θέλω να συνεχίσω.

Πιστεύω ότι παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι μπορούμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις καλύτερες ομάδες και νομίζω ότι το δείξαμε. Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους, γεμάτο γήπεδο, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε να «κόψει» δρόμο ο δικηγόρος που παρασύρθηκε από τρένο στα Τρίκαλα και σκοτώθηκε

Νεκρά βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια

Βίντεο: Φάλαινες δολοφόνοι κυνηγούν και κατασπαράζουν λευκό καρχαρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης