Άρης: Η επέκταση του συμβολαίου του Μπράμπετς είναι προτεραιότητα

Άρης: Η επέκταση του συμβολαίου του Μπράμπετς είναι προτεραιότητα

Ο Άρης δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιάκουμπ Μπράμπετς για την επέκταση του συμβολαίου του αλλά σκοπεύει να το κάνει λίαν συντόμως για να «δέσει» τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό αλλά και να τον ανταμείψει για τις εμφανίσεις του

s5-aris
Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο πετυχημένη αγωνιστική απόφαση που πήρε ο Άρης στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Αυτό το συμπέρασμα αναδύεται μέσα από το επίπεδο απόδοσης του Τσέχου κεντρικού αμυντικού, της συνέπειας που τον χαρακτηρίζει και η οποία φαίνεται από τον αριθμό συμμετοχή του όσο και από τη γενικότερη συμπεριφορά του στην ομάδα καθώς διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και το ομαδικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει.

Αυτά τα στοιχεία έχει λογαριάσει ο Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ήδη έκανε προεργασία με σκοπό να καταθέσει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του Τσέχου λήγει το καλοκαίρι του 2024, οι «κίτρινοι» έχουν χρόνο στη διάθεσή τους αλλά έχουν αποφασίσει να «τελειώσουν» το θέμα πριν το ερχόμενο καλοκαίρι, ίσως και πριν μπει η μεταγραφική περίοδος του περασμένου Γενάρη.

Μάλιστα, σκοπεύουν να επιταχύνουν τις σχετικές διαδικασίες λογαριάζοντας τις προτάσεις που έφτασαν το καλοκαίρι στην Αλκμήνης για τον 30χρονο στόπερ καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν απορρίφθηκε μόνο η προσφορά από ομάδα των Εμιράτων αλλά και από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Και η έκρηξη ενδιαφέροντος για τον Μπράμπετς είναι λογική από τη στιγμή που ο Τσέχος κατατάσσεται στους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του Πρωταθλήματος διατηρώντας παράλληλα θέση βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Άρης έχει την πρόθεση να «δέσει» τον Μπράμπετς, σημασία έχει όμως και η πρόθεση του τελευταίου. Πληροφορίες θέλουν τον Τσέχο να είναι θετικός προς αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρεί ότι δικαιώθηκε για την επιλογή του Άρη έχοντας βασικό αγωνιστικό ρόλο του αλλά και την αποδοχή όλων στο κλαμπ, πέραν τούτου όμως απολαμβάνει την διαμονή του στη Θεσσαλονίκη σε σημείο να σκέφτεται έως και την αγορά σπιτιού!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης