Μουντιάλ 2022: Ο Ροντρίγκο έμεινε εκτός άλμπουμ και ζητά από την Panini

Μουντιάλ 2022: Ο Ροντρίγκο έμεινε εκτός άλμπουμ και ζητά από την Panini

Η Panini δεν συμπεριέλαβε τον Ροντρίγκο στο άλμπουμ του Μουντιάλ του 2022, γεγονός που προκάλεσε τα «παράπονα» του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος καλεί την εταιρεία να το... ξανασκεφτεί

s4-mundial
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο φαντάζει η Βραζιλία, με τον Τίτε να αντιμετωπίζει έναν, μάλλον, ευχάριστο πονοκέφαλο σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές επιθετικών στην τελική αποστολή: Νεϊμάρ, Βινίσιους, Γκάμπριελ Ζεσούς, Άντονι, Ραφίνια, Μαρτινέλι, Ριτσάρλισον, Φιρμίνο συνιστούν μια υπέρ το δέον πλήρη γραμμή κρούσης και αναγκαστικά κάποιοι θα μείνουν εκτός.

Xωρίς σε αυτούς να υπολογίζεται και το έτερο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ροντρίγκο, ο οποίος τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το επίσημο άλμπουμ της διοργάνωσης, δεν συμπεριλήφθηκε στη σελίδα της Σελεσάο.

Ο 21χρονος εξτρέμ παραχώρησε δηλώσεις στο «TNT Sports» μετά την τρομερή εμφάνιση στη νίκη της Ρεάλ επί της Σαχτάρ στο Champions League (2-1) που του απέφερε το βραβείο του MVP (γκολ και ασίστ), όπου αναφέρθηκε για το επερχόμενο Μουντιάλ, εκφράζοντας την ελπίδα και την πίστη του ότι θα βρίσκεται στην 25μελή λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Φρόντισε, όμως, να κάνει χιουμοριστικά και το... παράπονό του προς την Panini που τον άφησε εκτός, ζητώντας να ανανεώσει το άλμπουμ και να τον συμπεριλάβει.

«Το πιστεύω. Οφείλω να το παραδεχτώ. Ξέρω πως έχω καλές πιθανότητες να βρίσκομαι στο Κατάρ. Δεν έχει να κάνει με έλλειψη ταπεινότητας ή οτιδήποτε τέτοιο. Αν ένας παίκτης βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα πηγαίνει καλά, γίνεται ευκολότερο».

«Έπρεπε να είμαι στο άλμπουμ. Βάλτε τον ''Ράιο'' μέσα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cne8e53flu01)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης