Γουόριορς: Πιάστηκαν στα χέρια Γκριν και Πουλ κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Γουόριορς: Πιάστηκαν στα χέρια Γκριν και Πουλ κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ φέρεται να ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια προπόνησης των Γουόριορς η οποία κατέληξε στήθος με στήθος, με τον πρώτο να γρονθοκοπεί τον 23χρονο συμπαίκτη του

s3-nba
Σάλος έχει ξεσπάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο εσωτερικό των Γουόριορς με τις πληροφορίες από τα αμερικανικά μέσα (και ειδικότερα το The Athletic που παρουσίασε πρώτο το γεγονός να μιλούν για έντονη διαμάχη των Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ, η οποία κατέληξε σε καυγά με τους δυο να... πιάνονται στα χέρια.

«Όταν κλιμακώθηκε μια έντονη αλληλεπίδραση με τον Τζόρνταν Πουλ, ο Γκριν χτύπησε με δύναμη τον Πουλ» αναφέρεται χαρακτηριστικά λέγοντας πως χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων που μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν. Οι δύο παίκτες έσπρωχναν ο ένας τον άλλον με τον βετεράνο φόργουορντ να μην συγκρατεί τον εαυτό του και να γρονθοκοπεί τον συμπαίκτη του.

Οι Γουόριορς φαίνεται πως έχουν βρεθεί ήδη σε έναν κύκλο συζητήσεων αναφορικά με το ποιά θα πρέπει να είναι η τιμωρία του Γκριν, ενώ αναμένεται να δούμε αν και εφόσον θα παρέμβει και η Λίγκα για το περιστατικό. Μάλιστα, λέγεται πως αμέσως μετά ο "Ντρέι" ήταν απολογητικός, ωστόσο δεν ήρθε σε επαφή με τον Πουλ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης