Μίτσελ για το Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: «Σαν να παίζουμε με Γιουβέντους, Ατλέτικο και Γιουνάιτεντ»

Μίτσελ για το Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: «Σαν να παίζουμε με Γιουβέντους, Ατλέτικο και Γιουνάιτεντ»

Ο Μίτσελ και ο Βαλμπουενά εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (22:00) με την Καραμπάγκ στο Europa League

5695017_2
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον αγώνα της 3ης ημέρας του Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Καραμπάγκ στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Ο Ολυμπιακός που θα έχει τον Ουί Τζο Χουάνγκ στη σύνθεση του θα προπονηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη αλλά πριν από την προπόνηση ο προπονητής του, Μίτσελ και ο Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου. 

LIVE - H Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Καραμπάγκ!​


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ

Για το παιχνίδι: «Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε αύριο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. πρώτα γιατί είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη. Δεύτερο γιατί έχω φιλοσοφία να νικάμε πάντα. Τα προβλήματά μας δεν σταματούν με τη νίκη. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για τον Ουί - Τζο Χουάνγκ: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα είναι διαθέσιμοι. Όλοι έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους. Θα το επιβεβαιώσουμε μετά την προπόνηση». 

Για τη δήλωση του Χουάνγκ: «Αύριο θα είναι σαν να παίζουμε σαν τη Γιουβέντους ή την Ατλέτικο. Θα είναι μία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως παίζαμε με αυτές τις ομάδες. Δεύτερον υπάρχει σεβασμός για τον οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και προπονητή με πρεστίζ και εμπειρία στην Ευρώπη. 

5695049


Όσον για τη δήλωση του Χουάνγκ, είμαι χαρούμενος που εισέπραξα κάτι τέτοιο. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί φέρνουν τα χαμόγελα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες πρέπει να δείξουν για τι είναι ικανοί και για τι είναι εδώ. Δεν υπάρχει γυρισμός. Στην προπόνηση και στους αγώνες, γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ και αυτό δείχνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός".

Για το πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα: «Είναι μία αρνητική ισορροπία τα δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Ευρώπη.. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτά.. Έχω δει σωστή στάση από τους παίκτες και θετική διάθεση. Αν με ρωτούσα τι θα ήθελα να βρω πριν έρθω εδώ, θα σας έλεγα αυτό. Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν, τα αρνητικά αποτελέσματα, μπορούμε να αλλάξουμε κάτι για το μέλλον». 

Για την ενδεκάδα: «Έχω αποφασίσει, ο Ματιέ θα μπορούσε αύριο να γιορτάσει τα 700 παιχνίδια του. Μπορούμε να παίξουμε με 16 παίκτες. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν πρωταγωνιστής στον προηγούμενο αγώνα μας. Αλλά μπήκε και ήταν φανταστικός». 

Βαλμπουενά: «Να δείξουμε πρόθεση για αλλαγή εικόνας»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

5695046
Κλείσιμο


Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού είπε

Για το 700ό παιχνίδι της καριέρας του: «Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος. Ξεκινάει μία καινούργια ιστορία με τον Μίτσελ, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα του. Είναι μεγάλος ο αριθμός και αύριο θα ήθελα να κερδίσουμε, είτε παίξω είτε όχι. Το θέλουμε πολύ, είμαστε ανυπόμονοι»


Για το αν μπορεί ο Μίτσελ να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού συνολικά: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε αλλάξει ήδη δύο φορές προπονητή. Έχουμε κακά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Την Κυριακή έγινε μία καινούργια αρχή. Ο Μίτσελ γνωρίζει πολλά εδώ, έχει εμπειρία και ξέρει τι σημαίνει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Μεταφέρει τις ιδέες του στους πιο έμπειρους, αλλά και στους νέους. Έχει όρεξη να μας μάθει πράγματα, αλλά εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές. Να δείξουμε πρόθεση για αλλαγή εικόνας, να δείξουμε ότι παίζουμε σε μία κορυφαία ομάδα, να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό. Να κάνουμε μία νέα αρχή, να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Να τα δώσουμε όλα, ακούγοντας τις οδηγίες του νέου προπονητή»

Για την εικόνα με τον Ατρόμητο: «Έγινε μία καλή αρχή, γιατί μετά το ματς με τον Άρη ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να αλλάξουν τα πράγματα. Μπήκαμε και τα δώσαμε όλα. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, να δείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε και στην Ευρώπη μία νέα αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε πράγματα.»

Για την τιμωρία στη Θύρα 7 κόντρα στην Καραμπάγκ: «Δυστυχώς, η Θύρα 7 θα είναι κλειστή, αλλά θα είναι γεμάτο το υπόλοιπο γήπεδο. Να τους δείξουμε ότι κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση»


Ειδήσεις σήμερα:

«Η Τουρκία προσπαθεί να πιέσει την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορα», απαντά η Αθήνα στα fake news Ερντογάν

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες στη Χαλκιδική «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο»

«Λειτούργησαν συνδυαστικά κούραση, αϋπνία, πίεση και ζέστη», λέει η Νόνη Δούνια για τη λιποθυμία της στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης