Τσάβι για τη διαιτησία στο Ίντερ-Μπαρτσελόνα: «Είναι αδικία, να δώσουν εξηγήσεις»

Τσάβι για τη διαιτησία στο Ίντερ-Μπαρτσελόνα: «Είναι αδικία, να δώσουν εξηγήσεις»

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μετά το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις του ματς με την Ίντερ και κάλεσε τους διαιτητές να εξηγηθούν δημόσια για τις αποφάσεις τους

s2-inter
Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και στο δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι στον όμιλο του «θανάτου» του φετινού Champions League (1-0 από την Ίντερ), υποχωρώντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, στις τάξεις των Μπλαουγκράνα επικρατεί εκνευρισμός με τη διαιτησία του Σλάβκο Βίντσιτς και του Ολλανδού, Πολ Φαν Μπούκελ στο VAR, με αφορμή το πέναλτι σε χέρι του Ντένζελ Ντάμφρις στις καθυστερήσεις του αγώνα που δεν καταλογίστηκε ποτέ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cndfyhn4klnl)


Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, ο Τσάβι δήλωσε οργισμένος και ενοχλημένος από τους διαιτητές και όσα έλαβαν χώρα στο φινάλε του παιχνιδιού, καλώντας τον Βίντσιτς και τους συνεργάτες του να βγουν μπροστά και δώσουν εξηγήσεις για τις αποφάσεις τους.

«Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος για αυτό που είδαμε, είναι άδικο. Το είπα τη Δευτέρα και θα το ξαναπώ: οι διαιτητές πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να εξηγούν τις αποφάσεις τους διότι δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Ο διαιτητής δεν ήθελε να μου δώσει μια εξήγηση μετά το παιχνίδι. Οι διαιτητές πρέπει να μιλάνε, δεν μπορώ να μιλήσω για μια απόφαση που δεν πήρα εγώ. Για μένα, ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε παράβαση. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά. Αν ρωτάτε πώς είμαι, είμαι έξαλλος. Όταν έκανε άθελά του χέρι ο Ανσού Φατί αλλά σκόραρε άλλος, κανονικά είναι γκολ. Κι εκείνοι το ακύρωσαν.

Κλείσιμο
Όσο για του Ντάμφρις... Απλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι αδικία, δεν γίνεται να το κρύψω. Να μιλήσουν οι διαιτητές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cndgza3122ch)


Δηλώσεις έκανε και ο Σέρχι Ρομπέρτο στο flash interview μετά το τελευταίο σφύριγμα και εμφανίστηκε επίσης απορημένος με το διαιτητικό τιμ και τις αποφάσεις του:

«Κάθε χρονιά αλλάζουν τα δεδομένα στη διαιτησία, ούτε εμείς οι παίκτες, ούτε οι ίδιοι οι διαιτητές δεν ξέρουν τι σφυρίζουν. Δεν ήμουν στην φάση δεν πήγα να μιλήσω μαζί του αλλά θα έχει τους λόγους του για να μην δώσει το πέναλτι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cndgw5l3s855)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης