Φερνάντο Σάντος: Απορρίφθηκε η έφεση, θα πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή

Φερνάντο Σάντος: Απορρίφθηκε η έφεση, θα πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή

Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας είχε αποκρύψει έσοδα από τις φορολογικές Αρχές της χώρας του με συνέπεια να χρωστά εκατομμύρια - Ο Σάντος  και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκαν τις κατηγορίες

santos
Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται για τον Φερνάντο Σάντος! Σύμφωνα με την Πορτογαλική «A Bola», η έφεση που κατέθεσε για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες φοροδιαφυγής απορρίφθηκε από το Δικαστήριο και πλέον ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας καλείται να πληρώσει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία!

Όπως είχε αποκαλύψει η «Expresso» με αποκλειστικό της δημοσίευμα τον προηγούμενο Μάιο, φαινομενικά ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ελλάδος είχε αποκρύψει έσοδα από τις φορολογικές Αρχές της Πορτογαλίας, με συνέπεια να χρωστά εκατομμύρια!

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η FPF προσέλαβε τον Πορτογάλο προπονητή και τους βοηθούς του μέσω της Femacosa, με τις δυο πλευρές ωστόσο τις χρονιές 2016 και 2017 να εκμεταλλεύονται την εταιρεία για να μην δηλώσουν εξ ολοκλήρου τους μισθούς του Σάντος στην εφορία.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο ίδιος ο Πορτογάλος όσο και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό. Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, το Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του άλλοτε τεχνικού των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να πληρώσει περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στις φορολογικές Αρχές.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες» υπέγραψε ο Τσαβούσογλου στη Λιβύη

Την Τετάρτη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου

Οικονόμου: Η Αθήνα είναι «ανοιχτή» σε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στην Πράγα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης