Super League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Ιωνικός για το πρώτο ματς στην OPAP Arena

Super League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Ιωνικός για το πρώτο ματς στην OPAP Arena

Η 6η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το πρώτο ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena κόντρα στον Ιωνικό (20:00) να ξεχωρίζει. Νωρίτερα (18:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες

1opap_arena
Η ΑΕΚ εγκαινίασε την OPAP Arena την Παρασκευή σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση και απόψε (20:00/CosmoteSport 1) το νέο γήπεδο της Ένωσης ανοίγει τις πύλες του για το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στον Ιωνικό και την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στη γειτονιά τους μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες.

Η Ένωση ζει ιστορικές στιγμές, με την ομάδα να προπονείται χθες για πρώτη φορά στην OPAP Arena με πάνω από 5.000 φίλους της στο πέταλο να την αποθεώνουν και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρακολουθεί την προπόνηση από τη σουίτα του.

Με νίκη η ΑΕΚ θα σκαρφαλώσει στη 2η θέση παραμένοντας στους έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε δύο απρόοπτα της τελευταίας στιγμής καθώς Γιόνσον και Χατζισαφί έμειναν εκτός και μπήκαν στο απουσιολόγιο μαζί με τους Τζαβέλλα και Φαν Βέερτ. Αντίθετα ο Τσούμπερ επιστρέφει ενώ για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Σιντιμπέ. Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ιωνικό είναι οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός βρίσκεται στα... σχοινιά στο ξεκίνημα της σεζόν καθώς μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετράει τέσσερις ήττες που τον κρατάνε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε στην αποστολή τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, δηλαδή τους Τσίμπσαχ, Σάκιτς και Σεμπά. Από την άλλη εκτός έχουν μείνει οι Άοσμαν και Τσιγκρίνσκι (αμφότεροι λόγω τραυματισμού) αλλά και ο Ούγκο Σόουζα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δελτίο του. Αναλυτικά στην αποστολή του Ιωνικού βρίσκονται οι Περλέσι, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Μίλο, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Οφόσου, Ιωαννίδης, Κοκκίνης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για την 6η αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία μετρώντας μια νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:00/NovaSports Prime), ο οποίος έχει αρκετά καλή συγκομιδή ως τώρα και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ πριν τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ο Θανάσης Στάικος στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπιλμπάο και Ριένστρα λόγω τραυματισμών. Νοκ άουτ παραμένει και ο Κόντε και η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Πριόρ, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνη, Καραχάλιο, Πήλιο, Κιάκο, Τζίμα, Λιάσο, Τσίρη, Μορέιρα, Τσάβο, Αλ. Λώλη, Σταματελόπουλο, Φοφανά, Ροσέρο, Παμλίδη και Μπαλάν.

Κλείσιμο
Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναιτωλικό δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός έμειναν οι Βαρόνε, Κοντογιάννης, Τσιγγάρας και η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Μαλής, Λιάβας.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης