Super League 1, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Επέστρεψαν τα χαμόγελα με τον Μπακαμπού!

Super League 1, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Επέστρεψαν τα χαμόγελα με τον Μπακαμπού!

Με γκολ του Μπακαμπού στο 45+2 (πέναλτι) και στο 68' ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και επέστρεψε στις νίκες - Ο Γιαννιώτης απέκρουσε πέναλτι του Ελ Αραμπί

5692092
Στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού οι Πειραιώτες έκαναν ένα πολύ καλό α' μέρος, ήταν στο πιο μεγάλο διάστημα του ματς ανώτεροι του Ατρόμητου και πήραν τον αγώνα με σκορ 2-0.

Έχασε πέναλτι ο Ελ Αραμπί αλλά ευστόχησε από τα 11 βήματα ο Μπακαμπού, που έβαλε 2 γκολ στο ντεμπούτο του ως βασικός στον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο (με τον Άρη είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα).

Ολυμπιακός  -  Ατρόμητος 2 - 0 Highlights 6η Αγων Superleague  (2 -10-22).


Πως ξεκίνησαν οι Ολυμπιακός και Ατρόμητος
Ο Μίτσελ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό αποφάσισε να στηριχθεί σε πρώτη φάση στο 4-4-2. Τέρμα ο Τζολάκης, άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά με Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά, Χουάνγκ Ίνμπομ, άκρα επίθεσης με Βρουσάι και Μασούρα και μπροστά Αραμπί και Μπακαμπού.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Κιβρακίδη, Σουάρεθ, Χατζηισαϊα και Ντε Μποκ, κέντρο με Φριντζόνσον και Έντερ Γκονζάλες, στα άκρα Ροτάριου και ο Ρομπάιγ και πίσω από τον Κιάρτανσον ο Κουέν.

Κλείσιμο
5692184
Ο Μίτσελ επέστρεψε μετά από 7,5 χρόνια στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε ξανά στις νίκες


Πολύ βελτιωμένος ο Ολυμπιακός, σκόραρε με πέναλτι ο Μπακαμπού αφού αστόχησε από τα 11 βήματα ο Αραμπί
Ο Ολυμπιακός του α' μέρους έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Αναμφίβολα ήταν καλύτερος του Ατρόμητου έστω και εάν χρειάστηκε το πέναλτι Μπακαμπού στις καθυστερήσεις για να βρει δίχτυα για το 1-0. Μόλις στο 5' ο Σισέ είχε μία κεφαλιά που πήγε στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο 13' μία κεφαλιά του Σισέ έφυγε λίγο έξω από ένα κόρνερ του Χουάνγκ.


Το... κρεσέντο του Ολυμπιακού συνεχίστηκε. Στο 15' ένα ψαλιδάκι του Μπακαμπού ήταν που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 30' υπήρξε μεγάλη φάση με κεφαλιά Μπακαμπού από κοντά έπειτα από σέντρα Ρέαμπτσιουκ. Στο 34' είχε πάλι φάση ο Μπακαμπού με σουτ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 36' ο Μασούρας πήρε σωστά πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή. Ένα χέρι του Σουάρεθ.

Όμως στο 38' ο Γιαννιώτης απέκρουσε το πέναλτι του Αραμπί. Στο 39' ο Μασούρας έχασε τετ α τετ με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι.

5692169__1_
Ο Μαρσέλο κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού
5692235
Ο Μαρσέλο σηκώθηκε για προθέρμανση αλλά δεν έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Ατρόμητο


Στο 40' ένα σουτ του Μπακαμπού μετά από συνεργασία με τον Αραμπί έφυγε έξω. Στο 45+ ο Μπακαμπού πήρε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Κιβρακίδη από πίσω. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γαλλοκονγκολέζος εκτέλεσε το πέναλτι για να κάνει το 1-0.

Σπουδαία και κομβική επέμβαση Τζολάκη στον Φριτζόνσον και 2ο γκολ ο Μπακαμπού
Λίγο μετά το ξεκίνημα του β' μέρος και ειδικότερα στο 49' ο Τζολάκης έκανε σπουδαία επέμβαση πάνω στον Φριντζόνσον κρατώντας το μηδέν για τον Ολυμπιακό (σε κεφαλιά του παίκτη του Ατρόμητου). Στο 55' ο Μπακαμπού έχασε ξανά μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά πολύ έξω μετά από σέντρα Βρουσάι.


Στο 57' ο Χουάνγκ έβγαλε εξαιρετικά στον Μπακαμπού που βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά το σουτ του αποκρούστηκε. Στο 68ο λεπτό ο Ολυμπιακός έβγαλε μία εξαιρετική επίθεση με Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα... συστημένη στον Μπακαμπού και αυτός από κοντά να κάνει το 2-0 παρότι ο Γιαννιώτης πήγε στην πορεία της μπάλας και τη βρήκε για λίγο.

5692078
Ο Σιντρίκ Μπακαμπού έδωσε με τα δύο γκολ του το τρίποντο στον Ολυμπιακό


Στο 73' ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έβγαλε για τον Γκάρι Ροντρίγκες που πήγε να περάσει τον Γιαννιώτη, εν μέρει τα κατάφερε αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 86' ο Μουνίθ είχε ένα φάουλ που πέρασε έξω. Στο 90' ο Γκάρι Ροντρίγκες έχασε τετ α τετ. Το σουτ του πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά έδιωξε ο Χατζηισαϊας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος πήρε κάποια μέτρα και έψαξε το γκολ για να μειώσει στο σκορ αλλά δεν κατάφερε κάτι. Έτσι το ματς έκλεισε με το σκορ 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

MVP: Ο Μπακαμπού. Στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό έβαλε 2 γκολ (το 1 με πέναλτι) και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει πολύ επιθετικά. Ήταν μία σχεδόν ιδανική πρώτη εμφάνιση ως βασικός για τον έμπειρο επιθετικό και διεθνή με το Κονγκό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Χουάνγκ Ινμπόμ για σημαντικό διάστημα. Κυρίως στο δημιουργικό σκέλος και στο 'μοίρασμα' της μπάλας αλλά γενικά έβγαλε ένα καλό πρόσημο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ατρόμητος από τη μέση και μπροστά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι τόσο σημαντικό. Ίσως μόνο η φάση του Φριτζόνσον.

5692247
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έδωσε απαντήσεις όπου χρειάστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο



Η ΓΚΑΦΑ: Σουάρεθ και Κιβρακίδης για τα δύο πέναλτι. Το ένα το έχασε ο Αραμπί όμως το άλλο το έβαλε ο Μπακαμπού.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Τζοβάρας είχε κάποια θέματα στο πειθαρχικό σκέλος (κάρτες και φάουλ). Σωστές οι υποδείξεις πέναλτι για τον Ολυμπιακό ενώ ο Ατρόμητος με τον Ολυμπιακός ζήτησαν ακόμα από ένα πέναλτι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός κάνοντας ένα πολύ καλό α' μέρος θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμα και 2 γκολ. Παρόλα αυτά χρειάστηκε το πέναλτι του Μπακαμπού για να πάρει προβάδισμα. Συνολικά ήταν ανώτερος του αντιπάλου του και πήρε μία δίκαιη νίκη στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46' Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63' Αγκ. Καμαρά), Χουάνγκ Ίνμπομ (90' Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72' Αμπουμπακάρ Καμαρά) και Μασούρας (62' Γκάρι Ροντρίγκες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81' Μαυρομμάτης), Έντερ Γκονζάλες (81' Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (81' Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70' Μουνίθ) και Κιάρτανσον.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε καθαρίστριες στη Μύκονο έφαγαν... παραισθησιογόνες σοκολάτες και πήγαν για νοσηλεία!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης