La Liga, Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Επέστρεψε στις νίκες και «βύθισε» τους Ανδαλουσιανούς

La Liga, Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Επέστρεψε στις νίκες και «βύθισε» τους Ανδαλουσιανούς

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ήττα της από τη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες στη La Liga -  Στη 16η θέση και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη οι απογοητευτικοί Ανδαλουσιανοί

ath
Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ήττα της με 2-1 στο ντέρμπι με τη Ρεάλ επέστρεψε στα τρίποντα στη La Liga, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σεβίλλης στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς.



Τέταρτη ήττα σε επτά ματς για τους Ανδαλουσιανούς που κατρακυλούν στον βαθμολογικό πίνακα, αφού βρίσκονται στη 16η θέση και είναι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.


Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως η Ατλέτικο ήταν πιο κυνική και αποτελεσματική. Οι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν στο 29' όταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών του συλλόγου, Κόκε, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο κορυφαίος του αγώνα Γιορέντε «κόλλησε» τη μπάλα στο δεξί του πόδι και με διαγώνιο σουτ μέσα από την πειροχή άνοιξε το σκορ.

Οι Μαδριλένοι βρήκαν το δεύτερο γκολ που ήθελαν για να «σβήσουν» το ματς στο 57', όταν μετά από ελεύθερο του Όμπλακ ο Μοράτα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κούνια τσίμπησε τη μπάλα από τον Καρμόνα και ο Μοράτα νίκησε σε τετ α τετ τον Μπόνο για το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.


Σεβίλλη: Μπόνο, Καρμόνα, Νιανζού (67' Εν Νεσιρί), Σάλας (46' Νάβας), Ρεκίκ (28' Τέλες), Ντιλέινι (46' Ράκιτιτς), Γκούντελ, Τόρες (67' Γκόμες), Λαμέλα, Ίσκο, Ντόλμπεργκ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Κόκε (73' Κοντογκμπιά), Βίτσελ, Σαούλ (61' Καράσκο), Μοράτα (61' Γκριεζμάν), Κούνια (72' Κορέα)

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα στην Καβάλα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί

Μέτρα και στους... οίκους ανοχής εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης